Tasarım İkinci Yapmaya Başladığım Konu Tasarımım Nasıl Olmuş?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Selimakoguz

Bir Kömür Göründü Kaptanım!
Elmaslar
41
Minecraft
SelimSpeedy

Discord:

seliminyo

Bu benim yapmaya başladığım ikinci konu tasarımı. Tasarımlarını çok beğendiyim birini örnek alarak yapmaya çalıştım. Sizce nasıl olmuş eksikleri ne?
Not: Bu tasarımın ana sayfası sadece.
Cevaplarınızı bekliyorum :)
kırmızıkonutasarımıanasayfanasılolmuş.png

Buda yaptığım ilk konu tasarımı gelişimim nasıl olmuş? Az mı çok mu fark ne? Tıkla!

Hocam biraz dürüstçe açıklayacağım öncelikle minecraft karakterinin yarı kırmızı yarı beyaz olması hoş değil onun yerine daha hoş duracak bir renk ayarlarsanız daha iyi olurdu. Birde ipin yazdığı font sanki çizgi film fontu gibi olmuş biraz daha hoş durabilrimiş. Ve altta ki "Devam edelim" cümlesini ise karakterin altına anlaşılabilir bir şekilde (Beyaz şeritin üstüne kırmızı renkli yazı yap derim) yazarsan daha hoş olur. "Devam edelim" cümlesini de çok detaylı inceleyenler görür bu yüzden biraz daha büyültün. Gerisi hoş olmuş iyi forumlar.

Hocam biraz dürüstçe açıklayacağım öncelikle minecraft karakterinin yarı kırmızı yarı beyaz olması hoş değil onun yerine daha hoş duracak bir renk ayarlarsanız daha iyi olurdu. Birde ipin yazdığı font sanki çizgi film fontu gibi olmuş biraz daha hoş durabilrimiş. Ve altta ki "Devam edelim" cümlesini ise karakterin altına anlaşılabilir bir şekilde (Beyaz şeritin üstüne kırmızı renkli yazı yap derim) yazarsan daha hoş olur. "Devam edelim" cümlesini de çok detaylı inceleyenler görür bu yüzden biraz daha büyültün. Gerisi hoş olmuş iyi forumlar.
Karakteri düzelttim son halini dediğiniz bir kaç düzeltmeyi yaptıktan sonra yapayım :)
Yapmamı istediğin şey sanırım Devam edelim yazısını sol altta değil de Minecraft karakterinin altında olmasını istediniz, dediğini yapmaya başlayacağım birazdan.

Şu şekilde bir güncelleme yaptım, fikrini alabilir miyim?
1633176816748.png

Şu şekilde bir güncelleme yaptım, fikrini alabilir miyim?
Ekli dosyayı görüntüle 188484
Hocam karakteri iyi yapmışsınız ancak devam edelim fontu biraz kötü durmuş ve nerede olduğu da kötü durmuş. Karakteri birazcık ortaya doğru getirin ve yazının fontunu değiştirip o beyaz kısmın tam ortasına getirin. (Çok fazla emir cümlesi kurdum özür dilerim sadece benim gözüme nasıl güzel gelir onu söyledim.)

Hocam karakteri iyi yapmışsınız ancak devam edelim fontu biraz kötü durmuş ve nerede olduğu da kötü durmuş. Karakteri birazcık ortaya doğru getirin ve yazının fontunu değiştirip o beyaz kısmın tam ortasına getirin. (Çok fazla emir cümlesi kurdum özür dilerim sadece benim gözüme nasıl güzel gelir onu söyledim.)
Deneyeyim dediğiniz gibi.

Sağ kısım boş kalmış gibi hissettim şu şekilde sağ kısma sunucunun logosunu koymak saçma mı olur yoksa iyi durmuş mu?
1633178464016.png

Sağ kısım boş kalmış gibi hissettim şu şekilde sağ kısma sunucunun logosunu koymak saçma mı olur yoksa iyi durmuş mu?
Ekli dosyayı görüntüle 188491
Hocam bayağı iyi olmuş elinize sağlık ancak şu plays network yerine hypixelin text logosu mükemmel olur. Birde play.plays.network yazısını hypixelin text logosuna yakışabilecek bir şey yaparsanız tadından yenmez.

Hocam bayağı iyi olmuş elinize sağlık ancak şu plays network yerine hypixelin text logosu mükemmel olur. Birde play.plays.network yazısını hypixelin text logosuna yakışabilecek bir şey yaparsanız tadından yenmez.
Yani sunucunun logosu sağ da değil de sunucu isminin yazdığı yerde mi olsun?

şahsen bana baştake arkada kalmış karakter ve baştaki devam edelim daha iyi geliyor, yorumlarda yeni yaptığınız devam edelim hiç durmamış

1.png
2.png
3.png
4.png

5.png

6.png

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl