Tasarım İkinci Konu Tasarımı Çalışmam | Tema "Pembenin Hükmü" |

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Garoz

Simplicitas tollit virtutem.
Elmaslar
471
Minecraft
GarozLite

Discord:

MonBoyhiner#2885

İlk çalışmama ulaşmak için: ?

Konu tasarımımda "iyi kötü yanları , neresi nasıl olmalıydı, nereyi değiştirirsem daha uygun olur" sorularına cevap arıyorum.

Lütfen sadece bu konu hakkında bilgili kişiler yazsın. Herkesin ağzı var sonuçta :))

(Not: Böyle bir sunucu bulunmamaktadır!)

uD6FIv.png
uD682Y.png

uD6Mmx.png

uD6eRP.png

uD6qyR.png

Başarılı bir çalışma olmuş, elinize sağlık.

2. konu tasarımı çalışmanıza göre baya güzel bir konu tasarımı olmuş ki şahsen çok beğendim. Elinize, emeğinize ve çabanıza sağlık ;) <3

Özgün olma konusunda sorunların var sana önerim behancedeki creative adı altında sergilenen projeleri incelemen en azından giriş kısmı için konuşuyorum bunu.
2. olarak çok fazla rig kullanmışsın bu rigler fazla oldukça göz yoruyor gereksiz gözüküyor
3. olarak çok fazla çokgen kullanmışsın en azından arkaplana alabilirdin bunları opaklığını düşürerek
4. olarak yazılar sanki arkaplanla bir gibi iç içe geçmiş gölgelendirme tarzı stiller hiç kullanılmamış
daha yolun başındasın kendini geliştirebileceğine inanıyorum eğer sıkıntı çekersen her zaman yardımcı olmak isterim istersen discord adresimden ulaşabilirsin Bloody#3135
Lütfen bu dediklerimi yanlış anlama kendini geliştirmen için söylüyorum bunları :)

Özgün olma konusunda sorunların var sana önerim behancedeki creative adı altında sergilenen projeleri incelemen en azından giriş kısmı için konuşuyorum bunu.
2. olarak çok fazla rig kullanmışsın bu rigler fazla oldukça göz yoruyor gereksiz gözüküyor
3. olarak çok fazla çokgen kullanmışsın en azından arkaplana alabilirdin bunları opaklığını düşürerek
4. olarak yazılar sanki arkaplanla bir gibi iç içe geçmiş gölgelendirme tarzı stiller hiç kullanılmamış
daha yolun başındasın kendini geliştirebileceğine inanıyorum eğer sıkıntı çekersen her zaman yardımcı olmak isterim istersen discord adresimden ulaşabilirsin Bloody#3135
Lütfen bu dediklerimi yanlış anlama kendini geliştirmen için söylüyorum bunları :)
Yorumun için teşekkürler. Discord adresinden sana ulaşacağım.
Bu arada giriş kısmını anothory nin bir tasarımından aldım ve haberi var.

Sanırım önceki tasarımınıza benzemiş. Daha farklı yapabilirdiniz. Eğer bir kaç farklı fikir/öneri almak veya danışmak istersen kapım her zaman açık Arda#9115

mükemmel olmuş elinize sağlık

Öncelikle elinize emeğinize sağlık hiç bir kötü tarafı yok bu emeğinizi bir üçretleme satıyorsunuz üçretsiz ise linkini alabilirmiyim

Rig ve blur biraz uyumsuz duruyor geçişte ama elinize sağlık güzel olmuş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl