İKİNCİ ÇALIŞMAM // ÜCRETSİZ KONU TASARIMI

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MrSpy

DreamTeam - Yönetici
Elmaslar
49

Discord:

MrSpy#0112

MERHABA. TASARIM KONUSUNDA KENDİMİ GELİŞTİRMEK İSTİYORUM. BUGÜN YAPTIĞIM BİR TASARIMI SİZLERLE PAYLAŞMAK İSTEDİM. YORUMLARINIZA VE TAVSİYELERİNİZE İHTİYACIM VAR FAKAT BU İŞE YENİ BAŞLADIĞIMI, ACEMİ OLDUĞUMU UNUTMAYINIZ. ELEŞTİRİ SERBEST FAKAT BEN PROFESYONEL BİR TASARIMCI DEĞİLİM. :) ANLAYIŞINIZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM.
--
AYRICA TASARIMI KULLANMAK İSTEYEN ARKADAŞLAR ÜCRETSİZ BİR ŞEKİLDE KULLANABİLİRLER. DİSCORD'DAN ULAŞMANIZ YETERLİ OLACAKTIR.
DİSCORD: MRSPY#0129

nljqaM.jpg

Valla bunu sevdim . Öbürünüde sevdiydim . ADAMSINN !.

Genelde siyah beyaz ağırlıklı olmuş. Kadromuz kısmının renkleri birbirine uymamış. İconlar gelişmeli ve header daki arkaplan pek yakışmamış. Düzeltilebilecek hatalar hepsi. Bol bol tasarım yap kendini geliştir.

Valla bunu sevdim . Öbürünüde sevdiydim . ADAMSINN !.
Değerli yorumun için teşekkür ederim.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Genelde siyah beyaz ağırlıklı olmuş. Kadromuz kısmının renkleri birbirine uymamış. İconlar gelişmeli ve header daki arkaplan pek yakışmamış. Düzeltilebilecek hatalar hepsi. Bol bol tasarım yap kendini geliştir.
Teşekkür ederim kadim dostum. Bu işi sevmeye başladım. Bir daha ki tasarımda o hataları görmezsin umarım :)

Bu ötekine göre kat ve kat iyi olmuş.

Gayet başarılı olmuş eline sağlık :)

Başarılı.

Dostum eline sağlık başlangıç için gerçekten güzel olmuş.
Başarılarının devamını dilerim.

Basarlı. Ellerine Saglık ;)

Başlıklar berbat ötesi gözüküyor. Genel olarak da normalin altında.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl