amoreas
rafetd
xbalzach
Pagear Network yani profil fotoğrafınızdaki logoyu baya beğendim gerçekten çok güzel.Yeni tasarımlar için skyblock sunucuları kategorisine bakabilirsin orada paylaştım.
emiradsay40
Güzel olmuş yazı kısmını kaldırmasaydınız daha iyiydi. Ama bu hali de bence güzel.Pagear Network yani profil fotoğrafınızdaki logoyu baya beğendim gerçekten çok güzel.
Logonun üzerinde biraz oynama yaptım son hali:
Ekli dosyayı görüntüle 286090
ciatbey
xbalzach
Yazı kısmı kareliği bozduğu için kaldırttım. Yoksa discord gibi kare şekilde yüklenmesi gereken yerlerde çok ufak ve kötü duruyorGüzel olmuş yazı kısmını kaldırmasaydınız daha iyiydi. Ama bu hali de bence güzel.
emiradsay40
Yanlış konuya yazmışım lütfen kusura bakmayın. Uykusuz iken kafa kalmıyor.Pagear Network yani profil fotoğrafınızdaki logoyu baya beğendim gerçekten çok güzel.
Logonun üzerinde biraz oynama yaptım son hali:
Ekli dosyayı görüntüle 286090
emiradsay40
Buda harika tabiki tam siteye koymalık aynı zamanda discord logosu çok iyi olur.Yazı kısmı kareliği bozduğu için kaldırttım. Yoksa discord gibi kare şekilde yüklenmesi gereken yerlerde çok ufak ve kötü duruyor
emiradsay40
xbalzach
Çok teşekkür ederim. İnanılmaz olmuş Discord sunucumun logosu olarak ayarlayacağım. Teşekkürler tekrardanKendi sunucumu yanlışlıkla sizin konunuzda paylaştım. Lütfen bunu özür olarak kabul edin.Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Dilediğinizi kullanabilirsiniz
emiradsay40
Rica ederim ne demek sistemin daha agresif versionu ile ürettiğim 2 videoyu daha ekledim isterseniz onlara da bir bakabilirsiniz. Hepsini indirdiyseniz linki kaldıracağım.Çok teşekkür ederim. İnanılmaz olmuş Discord sunucumun logosu olarak ayarlayacağım. Teşekkürler tekrardan
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!