Rehber İki Komut Bloğu ile Çocuk Eşyaları v3 [3D,NoTexturePack,Türk Yapımı!]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Teşekkürler <3[DOUBLEPOST=1502984006,1502982508][/DOUBLEPOST]
75278.png

V3 de bitti ilk serimi tamamladm Çocuk eşyaları v3de bitmiştir v4 alphadan sonra gelicek.
Ayrica plugin bloğu serisine başlama kararı aldım ilk plugin Tek Komut Bloğu ile Demir Altın Spawneri <Serverlarda kullanılabilir>

Paralı yap dediler ama parada gözüm yok..[DOUBLEPOST=1503008481][/DOUBLEPOST]@BloodyX Qüstüm okadar emek veriyoruz 1 kez bile tek komut bloqlarıma mesaj atmadın :D

Teşekkürler <3[DOUBLEPOST=1502984006,1502982508][/DOUBLEPOST]
75278.png

V3 de bitti ilk serimi tamamladm Çocuk eşyaları v3de bitmiştir v4 alphadan sonra gelicek.
Ayrica plugin bloğu serisine başlama kararı aldım ilk plugin Tek Komut Bloğu ile Demir Altın Spawneri <Serverlarda kullanılabilir>

Paralı yap dediler ama parada gözüm yok..[DOUBLEPOST=1503008481][/DOUBLEPOST]@BloodyX Qüstüm okadar emek veriyoruz 1 kez bile tek komut bloqlarıma mesaj atmadın :D
Kb be bro ben plugin server işlerine bakıyorum :) ben anlamam böyle şeylerden :)

Kb be bro ben plugin server işlerine bakıyorum :) ben anlamam böyle şeylerden :)
Maalesef gerçek bu kızacaklar olabilir ama plugin ve skriptten daha zor kodlanıyor 88bin karakter var bu tek komut blogunda sadece sen söle nasıl olmuş 3d bide spigotta bile 3d zor bulunuyoken türk birisi kmout bloguyla yapıyor bunu tutulmuyorum :D

Özellikle tasarımlar hoşuma gitti, başarılı bir çalışma olmuş.

ETKİLEYİCİ :O:O:Oomgomgomgomgomg

Ya bu kadar da iyi komut bloğu kodlanmaz ama.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl