Rehber İki Komut Bloğu ile Çocuk Eşyaları v1 [3D,NoTexturePack,Türk Yapımı!]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Serverda lag yapmadı beyler ama komutu yapıştırdıp enerji verdigi an 2 mizide oyundan attı. Sonra geri girdik :D

Merhaba arkadaşlar bu seferde yine bir ilk tek komut bloğu ile 3D Çocuk Odası Eşyaları

Örneğin Lego dan tutun oyuncak eşyaya oyuncak eşyadan tutun vs şeylere kadar var.

Hadi oyundan görünümüne ve yapımlara gecelim.

Bu arada arkadaşım olan Kidps e selamlar server konusunda yardım ettiği için Serverda Lag yapmadini bu konudan gördünüz.

Tek komut bloğu oluşturdumuzda çıkan görüntü
ZEyYOZ.png

Ve buyrun 1sayfanin yapımları!
YNG4gl.png

İlk öncelikle Çocuk Yatağı
MvMkRg.png

İkinci olarak Çevirilen Müzik Kutusu Carousel Box
N1QkGX.png

3üncü olarakta Akvaryum
r2bENm.png

Bu 1. versiyonuydu önemli not olaraktan : Son Komutcu benim 2. takma adımdır çalıntı değil!

%100 Türk Emeği

Bu arada bu 2 komut bloğuyla çalışıyor.

işte kodlar
1:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

2:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Yine bir Türkiyede ilk ve MCTR de ilk yaptım v2 İsteklere bağlı olarak gelicektir iyi forumlar iyi günler.
RPG sunucular için bire bir

RPG sunucular için bire bir [DOUBLEPOST=1502829435,1502829402][/DOUBLEPOST]
RPG sunucular için bire bir

Rpg sunucularda kullanılırmı bilmem ama bugun sunucusununda şu akvaryumu kullanan gördüm ve mutlu oldum. Yorumun için teşekkürler.

Çok Hoj Desem yeridir.

Bak şimdi farkettim konuyu güzelmiş

Bak şimdi farkettim konuyu güzelmiş
İki Komut Bloğu ile Çocuk Eşyaları seriydi zaten v1 v2 v3 çook önceden aslında keşf edebilirdin d:[DOUBLEPOST=1502983912,1502983115][/DOUBLEPOST]
İki Komut Bloğu ile Çocuk Eşyaları seriydi zaten v1 v2 v3 çook önceden aslında keşf edebilirdin d:
75278.png

V3 de bitti ilk serimi tamamladm Çocuk eşyaları v3de bitmiştir v4 alphadan sonra gelicek.
Ayrica plugin bloğu serisine başlama kararı aldım ilk plugin Tek Komut Bloğu ile Demir Altın Spawneri <Serverlarda kullanılabilir>

Paralı yap dediler ama parada gözüm yok..

Çok güzel olmuş başarılar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl