İki hosting firması arasında kaldım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hocam öyle diyorsunuz fakat gelen geçen bi ddos atıyo hop sw gg. İnanır mısınız bilmem ama normal oyuncu bile sağdan soldan bulduğu programlarla sunucuyu çökertiyodu. Destek ekibine gelicek olursak herhangi birşey demediniz sorunlara yanıt veremiyoruz anlamına geliyor bu.
2019-2020 yılları boyunca (yazdan diğer yaza) sunucumu keyubudan aldım. Ağır ve son sürüm paketim olmasına rağmen tps konusunda sorun yaşamadım. 4.5gb ram ile 80-90 oyuncu kaldırdım (1.14) açtığım desteklerde de hep yardım aldım. Sonradan değişmiş midir bilmem ama eskiden hoştu keyubu

@Rabisu gayet başarılı bende kullanıyorum hiç bir sorun yaşamıyorum

Destek ekibi vs. ilgili mi. Sunucunuzda herhangi bir sorun yaşadınız mı? Oradan almayı düşünüyorum ryzen 9 paketleri uygun fiyatlıymış. Xeon yerine ryzen 9 daha performanslı olur bence :D
Şu anda hiç bir sorun yaşamadım satın aldığım günden beri ve hayla kullanmaktayım.. (Destek Ekibinde bende varım ve en geç 25 dakika içinde taleplerimiz cevaplanıyor..)

2.5 - 3 Ay önce Keyubu üzerinden Ryzen 9 sunucu aldık ama almaz olaydık. 7 Gün belki daha fazla sunucu çok sıkıntılıydı kapalıydı. 1.5 Hafta falan websitemiz sıkıntılıydı (webhosting de keyubu) ama hiçbir şekilde telafi vs. yapılmadı şimdi başka bir firmadayım mutluyum. Önerim @KAYIZER
Edit: Sunucuyu da açamadık gitti.

İki hosting firması arasında kaldım. Batıhost ve rabisu. Batıhost'ta normal pakette (dedicated olmayan) en son paket 15gb ram 160 tl. Rabisu'da 32gb ram'li ssd'li ve ayrıca batıhost gibi 1gbps/sn interneti 200tl'ye sağlayan bir hosting firması. Üst düzey ddos koruması için 50 lira ödeniyormuş rabisu'da, ama parada değilim. Bazı konularda rabisu'nun destek ekibinin yetersiz, verdiklerini sunucularda lag sorunu olduğu yazıyor. Daha önce rabisu'dan paket almış birisi deneyimlerini paylaşabilir mi? Üst düzey sunucular da rabisu ile çalışıyor. Kararsız kaldım. Ayrıca reklam gibi özellikler benim için bir şey değiştirmiyor sadece sunucularının performansını merak ediyorum.
@hostlayici veya @SlimmWEB adlı 2 hostingi kullanabilirsin. CPU önem vermenizi tavsiye ederim. 32GB ram olupta x5670 makine sanmam fazla mutlu eder mi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl