İhanet karlık.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yak yak, gel benim yanıma <3

@BloodyX Duman altı <3 Bir gün değerini bilmeyenler gün gelir değerini daha iyi anlarlar İnşallah.

En iyisinden biri.

Noob efsane şeydir. Öğrenmek en iyisidir.

Sende bana gel <3

Buda en iyisinden biri.

Sende yak bana gel gülüm, İnşallah açacağız o sunucuyu Allah'ın İzniyle.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Peki sevilmiyorsak veya seviliyorsak biz'de insan değilmiyiz. Ne gerek var dışlamaya, üzmeye. Ne demişler. Gün gelir devran döner. Benlede dalga geçiyorlar bazen :( ama en iyisi takmamak ama bazen yada genellikle takıyorum. :D

Evet tek olmak güzeldir bir yere kadar ama yanında güzel bir destekçi arkadaşın olunca hiç bir şey umrunda olmaz öyle geçip gider ve önemli olan Kardeşlik/Dostluk bir birimizi kollarsak daha iyi yollara gelebiliriz tabi birimizin ömrü az birmizin ömrü uzun olabilir onu bende bilemem YÜCE RABBİMİZ BİLİR.

Son düzenleme:
olabilir onu bende bileme YÜCE RABBİMİZ BİLİR.
orda bi hata yapmışsın düzelt bileme yi

Ama bana herşekilde ve herzaman güvenebilirsiniz.

------------------------------------------------------------------------------------​

[DOUBLEPOST=1521570327,1521570179][/DOUBLEPOST]Beyler siz insanları boşverin sadece sizin içten sevdiğiniz dostunuz veya başka birşey kanka vs. Eğer sizi seviyorsa bundan eminseniz onla takılın veya istediğinizi yapın. BU HAYAT SİZİN, BAŞKASININ DEĞİL BUNU ASLA UNUTMAYIN!!!

Son düzenleme:
2016 AngelsPvP Bu arada yaptıgınız hiçte doğru değil. Marifetmiş gibide burada konuşuyorsunuz. Kan bozukluğu sanırım.
Ha Kusura Bakma Benimki Factiondu Haketmişti KURUCU DİYE BİZE HAKARET EDİYORDU BUNUN DOGRU OLDUGUNU HAYLA SAVUNUYORSAN KANIM BOZUK
Teşekkürler <3

Yetkini bırakabilirdin. Kötülüğe bin misli ile karşılık vermişsiniz.
CEZA Vermek Daha İyi

Bakın size gerçek bir dost hikayesini anlatıcağım.

bir adam varmış ve bunun oğlu varmış oğlunun bir çok kankası varmış babasına anlatır onları övermiş babasınında dostları varmış çocuk dostlarını överken babası bende hiç öyle düşünme demiş ve çocukta hayır! benim dostlarım benim için canlarını bile verir demiş sonra babası bir koyun kesmiş çuvala koymuş oğlu sırtında taşımış taşımış taşımış tüm dostlarının evine gidip kapı ziline basmış hepsi kapıyı açmışlar 5 saniye sonra konuşacak iken kapıyı yüzüne kapatmışlar. sonra babası kendi dostunun adresini vermiş gitmiş adamın yanına kapı zilini çalmış açmış ben mehmet isimli kişinin oğluyum demiş adam öldürdüm demiş adam ise gel oğlum gel içeri gel bi gören olmasın sonra koyunu alıp bahçeye gömmüşler. daha sonra aradan bir gün geçmiş babası merak etmiş çocuğu ve arkadaşının evine doğru ilerlemiş çocuk lale bahçesini bozmasını istemiş bozmak istemeyince adama sinirlenip tokat atmış bi kaç kere adam kolunu kıpırdatmamış daha sonra durmuş ve çocuk tam giderken adam demişki oğul babana selam söyle biz öyle 3 5 tokata lale bahçesini bozacak adam değiliz.

Hayatım Yerlerde Bi Arkadaşın Dediği Gibi Kaybedicek Birşeyim Yok Yok Yok ! Arkadaşlarım Dışında Bu Sadece bir tanesi @Soul

1 sene önce bizde o yollardan geçti meğer beni sevmiyormuş seviyormuşta oda yalandan mış şimdi başkasını seviyor cok dğer verdik ama kıymetini bilen olmadı be dostum :/.
Aga bee

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl