Çözüldü if player has balance çalışmıyor!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Buhari

mbuharigkz.com
Yönetici
Onaylı Satıcı
Hosting Görevlisi
Elmaslar
1.248
Discord İzni
Minecraft
xBuhari

Discord:

xBuhari

Merhabalar tekardan.
Sunucumda skript yazdım fakat hiç bir şekilde if player has balance çalışmıyor. Factions ile çakıştığını düşünüyorum.Çözümü nedir skript ve factions en son sürüm. Bomboş bir server açınca onda çalışıyor.

Skript sürümlerinin aynı & uyumlu olduğundan emin olun. Konsolda görüntülenen hatayı atabilir misin?

Merhabalar tekardan.
Sunucumda skript yazdım fakat hiç bir şekilde if player has balance çalışmıyor. Factions ile çakıştığını düşünüyorum.Çözümü nedir skript ve factions en son sürüm. Bomboş bir server açınca onda çalışıyor.
Öncelikle yazdığınız şeyin anlamını bilmeniz lazım. "if player has balance" değil if player's balance olacak.

Öncelikle yazdığınız şeyin anlamını bilmeniz lazım. "if player has balance" değil if player's balance olacak.

Yok sorun onda değil.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Skript sürümlerinin aynı & uyumlu olduğundan emin olun. Konsolda görüntülenen hatayı atabilir misin?

16:24:52 [ERROR] 'player's balance 500' is not a boolean (yes/no) (bilgiler.sk, line 140: if player's balance 500:')

Son düzenleme:
Anladığım kadarıyla sorun devam ediyor. Şunu bir dener misin?
Kod:
if player's balance is 500:

17:43:16 [ERROR] 'player's balance' is not an entity type (bilgiler.sk, line 140: if player's balance is 500:')
Şöyle yapabilirsin, if player's balance >= 500: büyük ya da eşit, if player's balance <= 500: küçük ya da eşit.

if player's balance is greater than 1000:

Değişkene kaydedip kullanabilirsin işe yarayacağını düşünüyorum.

Kod:
every seconds:
    set player's balance to {para::%player%}

if {para::%player%} is 100

Değişkene kaydedip kullanabilirsin işe yarayacağını düşünüyorum.

Kod:
every seconds:
    set player's balance to {para::%player%}

if {para::%player%} is 100
18:04:06 [ERROR] 'player's balance' is not an entity type (bilgiler.sk, line 139: set player's balance to {para::%player%}')
yine olmadı :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl