Ben de her zaman son sürümden yanayım fakat pvp konusunda 1.8 seven daha çok kişi var gibi geliyor bana da. O yüzden faction sunucuların 1.8 olmasında bir sakınca yok gibi bence.Çoğu oyuncu 1.8 seviyor fakat bundan daha çok 1.16.5 pvp seven sayısı mevcut ve benim görüşüm de 1.16.5 ve üzeri güncel olmalıdır sunucular artık 1.8 kelepçesinden kurtulmalıyız
Yani sakıncası yok hocam zaten ama kendi görüşüm o yönde değerli tartışmanız için teşekkür ederim :)Ben de her zaman son sürümden yanayım fakat pvp konusunda 1.8 seven daha çok kişi var gibi geliyor bana da. O yüzden faction sunucuların 1.8 olmasında bir sakınca yok gibi bence.
Ben de her zaman son sürümden yanayım fakat pvp konusunda 1.8 seven daha çok kişi var gibi geliyor bana da. O yüzden faction sunucuların 1.8 olmasında bir sakınca yok gibi bence.
Peki sizce 1.16.x sürümünde plugin ile vuruş süresini kaldırsak nasıl olur aynı pvp olur mu?Yani sakıncası yok hocam zaten ama kendi görüşüm o yönde değerli tartışmanız için teşekkür ederim :)
Yani evet mantıklı hocam olabilir her şey 1.16x pvp dışında güzel olabilir :)Peki sizce 1.16.x sürümünde plugin ile vuruş süresini kaldırsak nasıl olur aynı pvp olur mu?
BloodyX#4069
aka Sismei#1111
kaancaglar
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!