İdeal factions sürümü sizce nedir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan AtabeyATA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.279

Factions sürümü ne olmalı?

• 1.8.x

• 1.16.x

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

AtabeyATA

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
3
Selam herkese, sizce ideal factions sunucu sürümü nedir hangi sürümde daha iyi olur? fikirlerinizi benimle paylaşırsanız sevinirim. İyi forumlar.

Benim Kararım 1.8

Türk oyuncuların çoğu 1.8 seviyor. Çünkü en sevdikleri şey pvp atmak ki bu da en iyi 1.8 sürümünde olabiliyor.

Çoğu oyuncu 1.8 seviyor fakat bundan daha çok 1.16.5 pvp seven sayısı mevcut ve benim görüşüm de 1.16.5 ve üzeri güncel olmalıdır sunucular artık 1.8 kelepçesinden kurtulmalıyız

Çoğu oyuncu 1.8 seviyor fakat bundan daha çok 1.16.5 pvp seven sayısı mevcut ve benim görüşüm de 1.16.5 ve üzeri güncel olmalıdır sunucular artık 1.8 kelepçesinden kurtulmalıyız
Ben de her zaman son sürümden yanayım fakat pvp konusunda 1.8 seven daha çok kişi var gibi geliyor bana da. O yüzden faction sunucuların 1.8 olmasında bir sakınca yok gibi bence.

Ben de her zaman son sürümden yanayım fakat pvp konusunda 1.8 seven daha çok kişi var gibi geliyor bana da. O yüzden faction sunucuların 1.8 olmasında bir sakınca yok gibi bence.
Yani sakıncası yok hocam zaten ama kendi görüşüm o yönde değerli tartışmanız için teşekkür ederim :)

Yani sakıncası yok hocam zaten ama kendi görüşüm o yönde değerli tartışmanız için teşekkür ederim :)
Peki sizce 1.16.x sürümünde plugin ile vuruş süresini kaldırsak nasıl olur aynı pvp olur mu?

açarsan 1.8.8 ile 1.9 aç daha iyi pvp sevenler cok ama bana kalırsa en son sürüm daha iyi ama pvp konusunda kitle olarak 1.8 tercihim suanlık

önerim 1.12.2 ama pvp için 1.8.9 daha iyi gibi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl