Çözüldü İçeriye gelirmisiniz timingsim var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Thomas Shelby

Tabanları Yağlama Vakti
Elmaslar
336
Minecraft
dragondemon68

Discord:

Sherlock#5773

Merhabalar sunucuda laglar oluşuyor özelikle ftp den eğer büyük bir dosya atarsam sunucu killed oluyor ve kapanıyor betterrtp pluginini indirdim onu kurdum rtp atıyorum attıktan sonra 10-15 tps oluyor timings raporunda yazılan pluginlerin lag yapması imkansız. Sırf rtp yaptığımdan sonra oldu

Makine özellikleri:
8 gb ram
Ryzen 9 5900x

Yardımcı olanlara teşekkür ederim​

Merhabalar sunucuda laglar oluşuyor özelikle ftp den eğer büyük bir dosya atarsam sunucu killed oluyor ve kapanıyor betterrtp pluginini indirdim onu kurdum rtp atıyorum attıktan sonra 10-15 tps oluyor timings raporunda yazılan pluginlerin lag yapması imkansız. Sırf rtp yaptığımdan sonra oldu

Makine özellikleri:
8 gb ram
Ryzen 9 5900x

sunucuya ne kadar ram veriyorsunuz?

Makine özellikleri:
8 gb ram
Ryzen 9 5900x

Hocam timings raporunuzu inceledimde timings raporu bildiğiniz sıkıntı kaynıyor. Siz bu timings raporunu alırken ek olarak birşey yaptınız mı sunucuyu zorlama vb. Eğer zorlama vb. yapmadıysanız ve normal hali buysa :D Neyse hocam müsait olduğum zaman daha detaylı inceleyip cevap vereceğim.

Hocam timings raporunuzu inceledimde timings raporu bildiğiniz sıkıntı kaynıyor. Siz bu timings raporunu alırken ek olarak birşey yaptınız mı sunucuyu zorlama vb. Eğer zorlama vb. yapmadıysanız ve normal hali buysa :D Neyse hocam müsait olduğum zaman daha detaylı inceleyip cevap vereceğim.
Hocam sunucuyu zorlamayla alakası yok bence. Tüm ram miktarını sunucuya verdiği için makine için kullanılıcak boşta ram yok. Sunucuya 5gb verip tekrar deneyin.

Hocam sunucuyu zorlamayla alakası yok bence. Tüm ram miktarını sunucuya verdiği için makine için kullanılıcak boşta ram yok. Sunucuya 5gb verip tekrar deneyin.
ayrı olarak "ftp den eğer büyük bir dosya atarsam sunucu killed oluyor ve kapanıyor" demiş kesinlikle bu sorundan dolayı olduğunu düşünüyorum.

Hocam linux kullanıyordum windowsa geçiriyorum sunucuyu şuan rtp için de chunkları yükleyeceğim mecbur 2 gün sürecek. 2 gün sonra dönerim size. Ram olayına gelirsek sunucu 12 gb ama 8 gb verdim survivala, geri kalanları fakelobby ve bungeecord

Son düzenleme:
Hocam linux kullanıyordum windowsa geçiriyorum sunucuyu şuan rtp için de chunkları yükleyeceğim mecbur 2 gün sürecek. 2 gün sonra dönerim size. Ram olayına gelirsek sunucu 12 gb ama 8 gb verdim survivala, geri kalanları fakelobby ve bungeecord
Hocam büyük bir dosya atarken sunucu çöküyor derken rica etsem ortalama bir megabit boyutu verirmisiniz?

Hocam büyük bir dosya atarken sunucu çöküyor derken rica etsem ortalama bir megabit boyutu verirmisiniz?
Untitled.png

Dün ftpden bunu atarken sunucu kendini kapattı (FTPDEN). Ayrıca holographicdisplaysin databasesine View/Edit yaparken de yine sunucu kapandı. Sunucu kendini kapatırken ftp çok yavaşlıyor hatta bağlanamıyor bile. Dün 1 ekrana sunucu konsolunu diğer tarafa ftp koymuştum tesadüf olarak ve klasörü atarken sunucu kapandı

Hocam kısaca anlatmak gerekirse sorun oyuncular rtp yaptıklarında chunkları yüklenmeyen yere gitmesi bunun için chunky plugini ile chunkları yüklemeniz lazım. Eğer sunucunuzda 30+ kişi oynuyorsa 10000 radius yeterlidir 50+ 15000 100+ 25000+. border koymayı unutmayınız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl