İçerik Yöneticiliği Başvurusu - Leonruqie

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Leonruqie
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 520
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Leonruqie

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
16

Discord:

Leonruqie #9251

A) Kişisel Bilgilerim:

Ad: Taha
Soyad: KAYA
Doğum Tarihi: 20.03.2005
Nerede Yaşıyorsunuz?: İstanbul
Eğitim Durumunuz Nedir?: Lise öğrencisi
Bize Kendinizi Tanıtabilir Misiniz?: İlk öncelikle hobilerimden bahsetmek isterim, spor yapmaktan çok hoşlanırım özellikle de yüzme ve basketboldan. Daha çok "polisiye" ve "aşk" türündeki romanları okumayı severim. Onun dışında bilgilendirici bilim dergileri ve bilgisiyar dergileri okumaktan da hoşlanırım. Boş zamanlarımda elimden geldiğince makale yazıp, içerik üretmeyi severim. Yazarlığa yatkın bir yapım var, 2 senedir MC-TR platformunda belirli süreler ile ekipte yazar rolü aldım. Sevmediğim yönlerim aşırı kıskancımdır, sevdiklerimi paylaşmaktan nefret ederim. Ayrıca düşüncesiz ve bencil insanlardan da nefret ederim fakat bende bazen biraz bencil olabiliyorum fakat bunu farkettiğim anda o an kime bencil davrandıysam sonra gidip onun gönlünü almayı da biliyorum. Ek olarak düşünceli ve ince ruhlu insanları da çok severim.

B) İletişim Bilgilerim:

Forum Kullanıcı Adım: Leonruqie
Mail Adresim: [email protected] / [email protected]
Discord Hesabım: Leonruqie#9251

C) Deneyim ve Tecrübelerim:

Başvuru Gerçekleştirdiğim Rol: İçerik Yöneticisi (Önceki hesabımda emekli rolüm vardı fakat bu hesabımda bulunmamakta.)
İçerik Yöneticisi Olarak Haftada Kaç İçerik Çıkartabilirsiniz?: İzinli olmadığım haftalarda haftalık en az 4 içerik çıkartabilirim.
Bu Zamana Kadar Forumda Kaç Konu Açtınız?: 2018'den beri belirli aralıklar ile yazar ekibinde yer aldım ve değişen şartlar sonucu ayrıldım önceki hesabımdaki konularım baya fazlaydı fakat ne kadar olduğunu tam olarak hatırlamıyorum, zaten siz beni iyi tanıyorsunuz.
Yazar Ekibinin Açabileceği Konuları Her Hafta Belirleyebilir Misiniz?: Evet, foruma hit kazandırıcak güzel içerikli konuları yazar ekibine bildirebilirim.
Şeflerden Aldığın Raporları Düzenleyerek Özetini Takım Liderine Geçebilir Misiniz?: Evet, not tutan birisiyimdir, aldığım her raporun notunu tutup, o notları sentezleyip takım liderine özet geçebilirim.
İçerik Yöneticisi Olarak Vaadleriniz Neler?: İlk öncelikle şunu söylemek istiyorum ki, bu rütbe şu ana kadar çoğu kişiye takdim edildi ve kimse yönetim ekibinin istediği gibi yazar ekibini kıvama getiremedi, bende şunu vaad ediyorum ki yönetim ekibinin istediği gibi bir yazar ekibi oluşturacağım.
Günde Kaç Saatinizi Foruma Ayırabilirsiniz?: 3

Not: Biliyorum, yönetim ekibi ile çok sorunlar yaşadık fakat önemli olan sorunlarımız değil, yaptığım iştir bu yüzden eski sorunlarımızı düşünmeden objektif olarak bu başvuruyu incelerseniz sevinirim.

İçerik yöneticiliğinden önce işinizi yapabiliyor musunuz diye sizi denememiz için Editörlük mertebesine layık görülmeyi onaylıyor musunuz?

İçerik yöneticiliğinden önce işinizi yapabiliyor musunuz diye sizi denememiz için Editörlük mertebesine layık görülmeyi onaylıyor musunuz?
Onaylıyorum fakat şunu bilmek istiyorum, bu deneme süreci ne kadar sürecek? Ayrıca şu an sınav haftamdayım yani ekibe girdiğim an deaktif olurum 10.01.2019 tarihinden itibaren aktifliğimi göstermeye başlarım. O güne kadar yani dört gün içerisinde yine elimden geldiğince dört konu açmaya çalışacağım.

1 Ay denenirsiniz en az. Onaylıyor musunuz?

Başvuru yaptığınız alan şu anda dolu fakat yeteneğinizi göz önünde bulundurduğumda seni yazar ekibimizde görmeyi çok isterim.

Başvuru yaptığınız alan şu anda dolu fakat yeteneğinizi göz önünde bulundurduğumda seni yazar ekibimizde görmeyi çok isterim.
Bende ekibinizde olmak isterim, başvuruda bulunduğum mertebe dolu olsa bile bir şekilde içerik ekibinde bulunmaktan gurur duyarım.

O halde hoş geldiniz. :)
MC-TR Yönetim Ofisi: gr6g3UP

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl