Bulundu İçeri girebilirmisin ufak skript lazımda

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan MrMuscle
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 474
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MrMuscle

Fırında Isıttığım İlk Taş
Elmaslar
56
Minecraft
Mr_Muscle

Discord:

MrMuscle#0001

Arkadaşlar biri event dünyasında kendi kendine ölürse event dünyasına %player% öldü! diye mesaj çıkcak eğer başkası tarafından öldürülürse event dünyasında MrMuscle, MC-TR tarafından öldürüldü diye mesaj çıkcak fakat sadece hangi dünyada ölmüşse o dünyada olucak bide oyuncu giriş yaptımı MrMuscle joined the game mesajını çıkmasını istemiyorum nasıl yapabilirim?

essentials configine bakarsan kapatabilirsin join meselesini

Kod:
on death of player:
    set death message to ""
    set {_world} to player's world
    if attacker is player:
        broadcast "&c%victim%, &a%attacker% &7tarafından öldürüldü!" in world("%{_world}%")
    else:
        broadcast "&c%victim% öldü!" in world("%{_world}%")
Kod:
on join:
    set join message to ""

İlk isteği yukarıdaki arkadaştan bakman senin için daha faydalı olur. İkinci isteğin için yaptığım şu ufak eklentiyi kullanabilirsin.
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Kod:
on death of player:
    set death message to ""
    set {_world} to player's world
    if attacker is player:
        broadcast "&c%victim%, &a%attacker% &7tarafından öldürüldü!" in world("%{_world}%")
    else:
        broadcast "&c%victim% öldü!" in world("%{_world}%")
Kod:
on join:
    set join message to ""
İlk isteği yukarıdaki arkadaştan bakman senin için daha faydalı olur. İkinci isteğin için yaptığım şu ufak eklentiyi kullanabilirsin.
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
teşekkür ederim 2nizede.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl