IcePlus Cloud | Sunucu Bulutu! | Sunucunuz Mu Var? Gelişemiyor Musunuz? Yardım İçeride!

Sunucunuzu IcePlus'ta barındırmayı düşünür müsünüz?

• Evet, düşünürüm.

• Adamlar Dünya'da ilk yapmış. Helal be.

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

IcePlusCloud

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
4
Facebook
icepluscloud
X
icepluscloud
Logo.png

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Tanıtım Linki
IcePlus.png

IcePlus Cloud, Dünya'nın ilk ve tek topluluk bulutudur. IcePlus Cloud'un amacı; sunucu sahiplerine: daha çok tanınabilme, saldırılardan korunma ve daha hızlı bir sunucu performansı vaat eder. Oyunculara ise: daha kolay sunucu seçebilme, donmadan oyun keyfi, sunucuları internette aramak ve kayıt olmakla uğraşmak yerinde tek sunucudan girebilmeyi vaat eder. Bu konunun açılma sebebi de yeni sunucuları ortak buluta davet etmektir.

Sunucular.png

IcePlus Cloud'un ana sunucuları BATIHOST BİLGİSAYAR, YAZILIM, DONANIM ve İNTERNET HİZMETLERİ sponsorluğuyla barındırılmaktadır.

Ana sunucu bilgileri:

İşletim Sistemi (OS): Windows Server 2012 R2
İşlemci (CPU): Intel(R) Core(TM) i7-6700 CPU @ 3.40GHz
Bellek (RAM): 16 GB (Dedicated)

Barındırılan sunucular:
VEYA AŞAĞIYA MESAJ ATIN.

Bilgi.png

IcePlus Cloud, bir @ElitIceNW (
) projesidir. IcePlus Cloud'un tüm geliştirme izinleri
'e aittir. Proje 06.07.2017'de satın alınmış, 07.07.2017'de planlanmış ve 15.09.2017'de hayata geçirilmiştir. IcePlus Cloud'un amacı, hem oyuncuları hem de sunucu sahiplerini daha kolay bir araya getirmektir. Destek adreslerimiz:
IcePlus.Cloud/Destek
[email protected]

Sosyal medya hesaplarımız:

Yorum yapmadan önce bilmeniz gerekenler:

* Yorumlar, gereksiz yere olmamalıdır.
* Küfür, argo içermemelidir.
* Ayrımcılık veya başkaları ile sohbet olmamalıdır.
* Eleştiri yerine kötüleme yapılmamalıdır.
* Yorum adı altında reklam yapılmamalıdır.
* Yorum yapmadan önce, yorum yapacağınız birimi incelemeniz gerekmektedir. Aksi taktirde 1. kural ihlali olur.

Kurallara uyulmadığı taktirde, forum yönetimi sorumludur. Kural ihlali içeren yorumlar, "IcePlus Cloud" yönetim ekibi tarafından, forum yönetimine bildirilir.

+________________________________________________________+

IcePlus.Cloud
Lider Topluluk Bulutu!

+________________________________________________________+

Moderatör tarafından düzenlendi:
Başarılar diliyorum. IcePlus

Sunucudaki kapasiteler artırılırsa, zaten lobinize bir şey demiyorum Efsane olmuş ve ufak tefek buglar kapatılırsa daha da başarılı olabileceğinize inanıyorum.

Kolay gelsin başarılar.

Başarılı bir sunucu
Başarılarınızın devamını diliyorum.
iYi forumlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl