IceNW ReMake - Anket

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

FlorisSa

Örümcek Hoşt!
Elmaslar
261
Minecraft
Ifestus

Discord:

Kayra#3280

Öncelikle konuyu nereye açsam bilemedim, yanlış yere açtı isem özür dilerim.

Bir süredir kitle toplama aşamasındayım ve benden çok istendi eski IceNW sunucusunu açmam. Gerçekten anket sonuçları da bunu gösterir ise sunucu çalışmalarına başlayacağım. Güvenip güvenmemek sizin elinizde. Her şeyi artık düzgün yapmaya çalışıyorum ve büyüdüm, 19 yaşındayım artık. Lütfen tüm samimiyetiniz ile anketi doldurun, şu karantina günlerinde eskiyi aratmayan eğlenebileceğiniz bir sunucu çıkarmama yardım edin.

Buyurun, anket linki.

açılsın ama açılsa da gelmem neden var :D

Eskiden güzel ve ortamı olan bir sunucuydu. Ama yıllar hem kitleyi hem de piyasayı değiştirdi. Ben açılmasını isterim fakat günümüz piyasasına oranla farklı olacaksa...

Eskiden güzel ve ortamı olan bir sunucuydu. Ama yıllar hem kitleyi hem de piyasayı değiştirdi. Ben açılmasını isterim fakat günümüz piyasasına oranla farklı olacaksa...
Yaşımın getirdiği olugunluk, bilgelik, finansal özgürlük ve topladığım kitle ile bir şeyler yapabilirim diye düşünüyorum.

Eski ortamı gerçekten güzel bir sunucuydu. Bence tekrardan açılmasında fayda var ;) <3

Bence de açılmasın gerek yok tonla sunucu var biride benim sunucu İşim şakadır eğerki emek verecekseniz açılsıl tabi ikide

İnsanlar beyinlerini yitirmedi ise gitmezler 500 TL yatırmıştım 2017 yılında sonrada sunucuyu kapattın ne yani bu adamlıkmı oluyor Haram zeyir zıkkım olsun bu arada o paralar sana

Bu sunucu senin tarafından değil Aşkın tarafından acılması lazım sen insanların parasını alıp ortadan kayboldun ve de bunu bir çok vip almış kişi biliyordur en azından güvenilir birisi açsında onayalım Aşkın abimiz :)

Sevgilerimle AnilReizz tanırsın belki benimde paramı alıp ortadan kaybolmuştun :)

Kayra tarafından acılan sunucular
İlk gün 20
3 gün 3
1 Hafta sonra : Sunucu kapatıldı

:)

Bu sunucu senin tarafından değil Aşkın tarafından acılması lazım sen insanların parasını alıp ortadan kayboldun ve de bunu bir çok vip almış kişi biliyordur en azından güvenilir birisi açsında onayalım Aşkın abimiz :)

Sevgilerimle AnilReizz tanırsın belki benimde paramı alıp ortadan kaybolmuştun :)

Kayra tarafından acılan sunucular
İlk gün 20
3 gün 3
1 Hafta sonra : Sunucu kapatıldı

:)
İnsanlar beyinlerini yitirmedi ise gitmezler 500 TL yatırmıştım 2017 yılında sonrada sunucuyu kapattın ne yani bu adamlıkmı oluyor Haram zeyir zıkkım olsun bu arada o paralar sana
Söylediğiniz sunucu ve tarzlar benim değil. Açtığım sunucuların çoğu 2016 zamanında açılmıştı. Bazı kendini bilmeyen arkadaşların benim adımı kopyalayarak açtığı sunuculara denk gelmişsiniz, yazık olmuş.

Söylediğiniz sunucu ve tarzlar benim değil. Açtığım sunucuların çoğu 2016 zamanında açılmıştı. Bazı kendini bilmeyen arkadaşların benim adımı kopyalayarak açtığı sunuculara denk gelmişsiniz, yazık olmuş.
Yalan atıyorsun ! şuanda yediğin haltlarıda kapatmaya çalışıyorsun ahlaksız insan seni haram zehir zıkkım olsun o paralar sana

Yalan atıyorsun ! şuanda yediğin haltlarıda kapatmaya çalışıyorsun ahlaksız insan seni haram zehir zıkkım olsun o paralar sana
İstediğinizi söyleyebilirsiniz, kimsenin parasını çalmadım, kötü bir şey yapmadım bu yüzden içim rahat. İstediğinizi söyleyebilirsiniz.

Fena bir ortamı yoktu ama eğer bütçen varsa ve kendine güvenin varsa sunucuyu açabilirsin. Fakat tutar mı bilmiyorum, şu an piyasayı elinde tutan (hemen hemen değil) bazı sunucular var, aralarında yer alabileceksen dediğim gibi açabilirsin. Sana kolay gelsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl