IceNW Reborn - Emek Skyblock - Çok Farklı Bir Tecrübe Sunuyoruz! - Fragman | Kapalı Beta Alımları Başladı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan FlorisSa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 423
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

FlorisSa

Örümcek Hoşt!
Elmaslar
261
Minecraft
Ifestus

Discord:

Kayra#3280

Merhabalar, bu video sadece bir fragmandır. Tam olarak bir tanıtım videosu değildir, kapalı beta bitiminde daha özenli ve güzel bir tanıtım videosu yayınlanacaktır.

logo.png

Yapıcı eleştirilerinizi bekliyorum. Siz de sunucuya yardımda bulunmak isterseniz kapalı betaya başvurabilirsiniz. NOT: Kapalı beta sadece sunucuyu geliştirmek içindir. Kapalı beta bitiminde tüm sunucu sıfırlanacaktır, kapalı betanın amacı sunucudaki açıkları ve sistemlerdeki tutarsızlıkları bulmaktır. Teşekkürler.

Merhabalar, bu video sadece bir fragmandır. Tam olarak bir tanıtım videosu değildir, kapalı beta bitiminde daha özenli ve güzel bir tanıtım videosu yayınlanacaktır.

Yapıcı eleştirilerinizi bekliyorum. Siz de sunucuya yardımda bulunmak isterseniz kapalı betaya başvurabilirsiniz. NOT: Kapalı beta sadece sunucuyu geliştirmek içindir. Kapalı beta bitiminde tüm sunucu sıfırlanacaktır, kapalı betanın amacı sunucudaki açıkları ve sistemlerdeki tutarsızlıkları bulmaktır. Teşekkürler.

SFX çok güzel ama VFX direk yok. Sadece modeller göze vurulmuş, biz mcmodelsten model aldık havası var bunun yerine kendinize özel sistemlerden ufak spoilerlar gösterseydiniz çok tatlı olurdu. Umarım sunucunuzu klasik balıkçı gibi sistemlerle açmazsınız. Türkiye için ortalamanın biraz üstünde bir şey olmuş. Bol şanslar, başarılar dilerim.

SFX çok güzel ama VFX direk yok. Sadece modeller göze vurulmuş, biz mcmodelsten model aldık havası var bunun yerine kendinize özel sistemlerden ufak spoilerlar gösterseydiniz çok tatlı olurdu. Umarım sunucunuzu klasik balıkçı gibi sistemlerle açmazsınız. Türkiye için ortalamanın biraz üstünde bir şey olmuş. Bol şanslar, başarılar dilerim.
Şu an için sadece ufak bir fragman olsun istedik, sistemleri direkt olarak paylaşmak istediğim bir şey değil. Üstüne üstlük "Aşşırı yeni sistemler ile geliyoruz" gibi bir şeyin çok da iyi olmadığını düşünüyorum. Klasik olan şeylerin üstüne ekledik, yarım yamalak değil mükemmel bir şekilde sunmaya çalıştık. Umarım açıldığı zaman deneme şansınız olur ve beğenirsiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl