IceNW | 1.8 Kral Faction ! Ejderhalar | Görevler | Tamamen yenilendik ! | Bakmadan Geçme !|

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan FlorisSa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 6.711
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Güzele benziyor, başarılar.

Faction oynamıyorum ama ne yalan söyliyim insanın oynama isteği geliyor.Güzel sunucuya benziyor.

Faction oynamıyorum ama ne yalan söyliyim insanın oynama isteği geliyor.Güzel sunucuya benziyor.

Sanki Desteria'nın maplarını almışşın gibime geldi nedense orda oynuyorum bakıyorum aynısı :/

Sunucuda yaptığımız ufak bir kutu etkinliğinden görüntüler ^^
mkdgOY.png

ERbWGv.png

jWLr09.png

Sunucuda verilen itemler ada kurunca siliniyor ve chest veya enderchest gibi komut yok koyabilecek yerimizde yoktu lütfen o kadar eşya gitti ve oyunda bir çok mağdur var oyun nickim : Lewdara[DOUBLEPOST=1497201505,1497200998][/DOUBLEPOST]Sunucuda verilen itemler ada kurunca siliniyor ve chest veya enderchest gibi komut yok koyabilecek yerimizde yoktu lütfen o kadar eşya gitti ve oyunda bir çok mağdur var oyun nickim : Lewdara

Sunucuda verilen itemler ada kurunca siliniyor ve chest veya enderchest gibi komut yok koyabilecek yerimizde yoktu lütfen o kadar eşya gitti ve oyunda bir çok mağdur var oyun nickim : Lewdara[DOUBLEPOST=1497201505,1497200998][/DOUBLEPOST]Sunucuda verilen itemler ada kurunca siliniyor ve chest veya enderchest gibi komut yok koyabilecek yerimizde yoktu lütfen o kadar eşya gitti ve oyunda bir çok mağdur var oyun nickim : Lewdara
Sözleriniz dikkate alındı ve spawna enderchest eklendi.

Survival Gelme Şansı Varmı ? :)
Ayrıca server 1.10 ?

Maplarınız [Ç]alıntıdır lütfen deiştiriniz.[DOUBLEPOST=1497274281,1497274129][/DOUBLEPOST]Maplarınız [Ç]alıntıdır lütfen deiştiriniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl