Bulundu Icarus Network | Profesyonel Yetkililerini Arıyor | Admin - Moderator - Stajyer |

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan FabiaNo` ム
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 748
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

FabiaNo` ム

FabiaNo` ム
Elmaslar
42

Discord:

FabiaNo` ム#3893

Merhaba arkadaşlar ben Yılmaz Büyükalp. Namıdeğer MrPumpkin. Ve bu da yazın açılacak olan IcarusNetwork için yetkili alımları konum.
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Sunucum için yetkili arıyorum. Ama sizden birazcık Profesyonellik bekliyorum. Yani sırf yetkili olmak için bir konu arıyorsanız buradan çıkmanızı öneriyorum. Alacağım yetkililer bu forum üzerinden olacak. Sadece buradan. Bu yüzden birazcık daha aktif ve bilindik kullanıcılar başvurabilecek.
Skype Adresim; facebook:uzmanmc
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Şimdi gelelim alımlarımıza;
  • 1 Adet Admin
  • 2 Adet Stajyer ( Biri BaşStajyer Olacak)
  • 1 Adet Yardımcı Developer
  • 1 Adet Youtuber
  • 1 Adet Twitch Yayıncısı
Bütün yetkililer zamanla terfi edecek.
DP9Z4Z.png

*Başvurular;
*Adınız-Soyadınız;

*Yaşınız;
*Daha önce nerelerde çalıştınız;
*İstediğniz Yetki;
*Neden Biz;
*Kendinizden Bahsedin (Biraz detay);
*İletişim Adresleriniz - 1 ;
*İletişim Adresleriniz - 2 ;
TS3 Zorunludur.
*
Günlük Online saatiniz ( Yaz tatili için);
*Bizden Beklentileriniz;
*İngilizce bilginiz:
*Kodlama bilginiz:
*Java Bilginiz:
*Sunucu içi yönetim bilginiz:

Eğer yayıncı veya youtuber olmak istiyorsanız bana forumdan özel mesaj ile ulaşınız.
DP9Z4Z.png

Herkese Bol Şans dilerim. Konuyu ilerleyen günlerde güncelleyeceğim.

Son düzenleme:
*Başvurular;
*Adınız-Soyadınız; Mehmet Batın Muştu
*Yaşınız; 15
*Daha önce nerelerde çalıştınız; İnfinityPvP / BerkayPvP / RegenPvP / CambazMC
*İstediğiniz Yetki; ( Belirtilmemiş ancak) Skripter / Moderator
*Neden Biz; Uzun zamandır bir sunucuda iş yapmak istiyordum ancak okul olduğu için çalışamıyordum. Siz de yazın açılacakmışsınız. Yazın bol bol çalışabilirim.
*Kendinizden Bahsedin (Biraz detay); SkripTR - SkripTEAM kurucusuyum. Başarılı bir Skripter olduğumu düşünüyorum. Kendime güveniyorum.
*İletişim Adresleriniz - 1 ; Skype: celil.vtec
*İletişim Adresleriniz - 2 ; -
TS3 Zorunludur. (TS 3 Yok :( )
*Günlük Online saatiniz ( Yaz tatili için); 3-4 saat kadar. Belki daha fazla o zamana bağlı.
*Bizden Beklentileriniz; Profesyonel yetkili aradığınıza göre sunucu profesyonel olacak. Konu düzeni ve seçici yetkili alımınıza bakacak olursak başarılı bir sunucu olacağına inanıyorum.
*İngilizce bilginiz: %40 / Ana dilim kadar bilmesem de yazılanları anlayıp cevap verebilirim.
*Kodlama bilginiz: Skript = %95 (İddalıyım :D)
*Java Bilginiz: %0

Merhaba @SkripTR konuma başvurduğunuz için teşekkür ederim. Dürüst olmak gerekirse sizi sunucumda görmek istiyordum. Çünkü kodlama bilginiz ve siz beni etkilemiştiniz. Başvurunuza bakılırsa skype hesabımı facebook:uzmanmc eklediğiniz taktirde sunucumuzda Admin olarak başlayabilirsiniz. Ekibimize hoş geldiniz.[DOUBLEPOST=1489260086,1489227523][/DOUBLEPOST]Konu güncellendi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl