Bulundu Icarus MMO-RP Kadrosuna samimi ve eğlenmek isteyen arkadaşlar arıyoruz.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Aplext
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 221
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Aplext

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
0
Minecraft
Aplext

Discord:

Aplext#7369

Merhaba değerli forum üyeleri. Ben Aplext, 10 Yıllık minecraft oyuncusuyum ve kısa zaman önce hiç bir zaman oyuncuyu baymayan, sürerliliği uzun olan bir oyun modu aradığımı, ve bu oyun modunun RP olduğunu farkettim. Bende bunu ekibimle konuştum ve Minecraft TR'de Roleplay sunucusu olmaması / az olması üzerine ekibimle birlikte sunucu açmaya karar verdik. Fazla uzatmak istemiyorum isterseniz direk konuya geçelim, ekibimle birlikte bir Fantastik Ortaçağ RP sunucusu açmaya karar verdik ve 5 bölümümüz var. Skript/Kodlama, Harita, Texturepack ve Hikaye.

Her şeyden önce şunu belirtmek istiyorum, 3 Kişilik ekibimle sunucunun her şeyine yetiyoruz zaten. (Modelleme, harita yapımı, kodlama, hikaye yazımı vb.) fakat az kişi olduğumuz için çok yavaş ilerliyoruz. Arada sırada birlikte oyun oynayıp, arada sırada sunucuyu ilerleten samimi bir kadroyuz diyebiliriz. ve yavaşlığımızdan dolayı yeni kişilere ihtiyacımız var. Açacağımız minecraft sunucusu modlarla desteklenip, MMORPG oyun türü ve RP türünün karışımından oluşmaktadır.

Ekip arkadaşlarımızda 2 şey arıyoruz; tecrübe ve yetenek. Bu ikiliyi sağlayan arkadaşlar Aplext#7369 üzerinden discorduma ulaşabilir, sunucu ne durumda, ne zaman açılacak ve benzeri sorular hakkında daha fazla detaya ulaşabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl