Electra
Eventually, everything goes away.
- Elmaslar
- 834
Discord:
Electra#9331
Merhaba, MC-TR ailesi
Bugün sizlerle yeni bir seriye Başlayacağız, Serimizin adı " Oyun Kapışmaları " Bu seride oyunları karşılaştıracağım, Yorumlar kısmına hangi oyunları karşılaştırmamı isterseniz, yazabilirsiniz. İlk olarak Yeni çıkıcak olan Hytale ve uzun yıllardır aramızda olan minecraft'ı karşılaştırağım, hadi başlayalım!
Hytale nedir?
Hytale, bir zamanlar "Minecraft" sunusu olan Hypixel studios tarafından çıkarılacak minecraft benzeri bir oyundur, grafikleri paylaşılan fragmandan ve resimlerden çok iyi gözüküyor, aynı zamanda Hypixel sunucusunda olan her oyun "Hytale" Oyununda da karşımızda olacaktır, Oyun paralıdır fakat crack çıkma ihtimali de yok değildir.
Fragman
Minecraft nedir?
Minecraft notch lakabıyla tanılan"Markus Alexej Persson"dur biz kısaca notch tarafından kurulmuştur, amacı küplerden oluşan bir dünya da bazı cisimler ve eşyalar yardımıyla hayatta kalmadır, oyun 2 farklı moda ayrılıyor, Tekli oyuncu, çoklu oyuncu, Tekli Oyuncuda tek başınıza oyun oynarsınız, çoklu oyuncular da ise arkadaşlarınızla veya tanımadığınız başkalarıyla, Şuan ki en yüksek sürümü 1.13'tür, Aynı Zamanda Mojangın sahibi olan Notch bir süre sonra yeteri kadar kar ettikten sonra sattı, satın alan kişi hala geliştiriyor ve oyun hala oynanıyor, oyun paralı bir oyun ama crack versiyonuda var, daha çok crack oynanmakta, Hytale oyununu aynı zamanda desteklemektedir.
Fragman
Beni dinlediğiniz için Teşekkürler, böyle kapıştırmalar için yorumlara yazabilirsiniz örneğin " Csgo vs zula" gibi? <3
Benim fikrim, Hytale daha güzel olacak gibi duruyor ama Minecraft kötü demiyorum. <3