Hytale Survival Sunucusu Açmaya Değer Mi???

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

zmgxbs

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
1
Hytale survival sunucusu açmayı düşünüyorum ama çok kapsamlı bir şekilde mesela warplar kasalar tpa homes jobs afk area store rank eklenmiş bir şekilde ama türkiyede bu tarz hytale sunucularına rağabet görürmü pek emin değilim ilk zamanlarda büyük yatırımlarla açılmalımı oda soru işareti zaten Hytale şuan optimize değilken sadece bir survival sunucusu için 12 -20 gb ram değer mi? Fikir sizin. ( Elimde domain, vds, site ve özel hytale egg'i var )

Daha çok erken, optimize sorunu olduğu için çok fazla ram yiyor sunucular. Eğer sağlam bir makinan varsa eğer kemik sunuculardan olmak istiyorsan kur tabii ki ama onun için yeni makina alıcaksan eğer hiç para harcamanı önermem, zamanla optimizelerin gelmesini bekle.

Hytale survival sunucusu açmayı düşünüyorum ama çok kapsamlı bir şekilde mesela warplar kasalar tpa homes jobs afk area store rank eklenmiş bir şekilde ama türkiyede bu tarz hytale sunucularına rağabet görürmü pek emin değilim ilk zamanlarda büyük yatırımlarla açılmalımı oda soru işareti zaten Hytale şuan optimize değilken sadece bir survival sunucusu için 12 -20 gb ram değer mi? Fikir sizin. ( Elimde domain, vds, site ve özel hytale egg'i var )
paketini arka planda yaparsın zamanı gelince direk açarsın? ama şuanda pek değmez gibi

minecrafttan daha çok imkana sahip olacak bir oyunda dümdüz survival açmak bilemedim yani, gelişmiş sunucular çıktıktan sonra basit sunucuların pek rağbet görmeyeceğini düşünüyorum, sadece öğrenmek için ise sorun yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl