BulunduHytale sunucusu için ortak aranıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Epiklava Minecraft

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
8
Minecraft
FaberHonesta

Discord:

Faber_honesta

Selamlar epiklava altyapısında bulunacak hytale sunucusu için ortak aranıyor. Hali hazırda böyle bir projeniz varsa bünyemizde devam edersiniz size bu imkanları sağlayabilirim. Kesinlikle büyük bir kar beklentimiz yok .
- Tüm vergisel ve ödeme işlerin hal edilmesi.
- Oyuncu kitlesi
- 100binlerce izlenme yapabileceğimiz viral videolar ile kitleyi artırma.
- Hytale pluginlerin kodlama aklınıza gelebilecek tüm sistemleri kodlayabiliriz sanırım:)

Discordum:
donlukafa

Şimdiden hayırlı olsun. Başarılarr

Hytale tam vibenı yakalayamadı sanırım oynayanı var mı çok bilmiyorum ama siz yapacaksanız yine güzel şeyler ortaya çıkacaktır başarılar dileriim

gerçekden hytale oynayan var mı? kötülemek için vs. sormuyorum gerçekden sunucu açılacak kadar oynayan varmı

gerçekden hytale oynayan var mı? kötülemek için vs. sormuyorum gerçekden sunucu açılacak kadar oynayan varmı
Çok Hype yaratmıştı başlarda türklerden sunucu açanlar vs vardı ama ben daha aylardır Adını bile duymuyorum ama illaki vardır ya

Max açtığınız sunucu güzelse 50-60 oynanır diye düşünüyorum giderle geliri dengelemeye bakın yani :D çıkalı çok olmadı hemen yatırım yapılacak bir oyun değil hypixelin ne yapacağını bilemezsiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl