Hytale Hakkıdaki Düşünceleriniz

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Rousseaw
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 107
  • Etiketler Etiketler
    hytale
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Rousseaw

Omne propositum habet.
Sunucu Sahibi
Elmaslar
176
Discord İzni
Minecraft
Rousseaw

Discord:

Rossaw

Merhaba,

Biliyorsunuzki yaklaşık 2 hafta sonra Minecraft'a benzerliği ile tanınan Hytale ile tanışacağız. Peki bu oyundan beklentiniz nedir ve Minecraft kadar büyük bir kitleye sahip olabilir mi? Haydi Tartışalım!​

Minecrafttaki çoğu kitlenin oraya kayacağını düşünüyorum. Bu durumda da maalesef minecraft türkiye sunucuları oyuncu açısından büyük bir çöküş yaşayabilir. Bu olay tabii ki hemen olmaz zamanla hytale geliştikçe olacaktır.

Merhaba,

Biliyorsunuzki yaklaşık 2 hafta sonra Minecraft'a benzerliği ile tanınan Hytale ile tanışacağız. Peki bu oyundan beklentiniz nedir ve Minecraft kadar büyük bir kitleye sahip olabilir mi? Haydi Tartışalım!​
Hytale Early pvp testing videosunu herkese duyurdu bana göre Minecraftın pvp sisteminden 10 kat daha iyi skilleri vs. şahane

Ben üyeliğimi aldım bekliyorum, çok büyük işler başarıcak bence pvp, doğal yaşam ve çeşitlilik olsun çok iyi gerçekten. Çok oyunculu sunucularını da merak ediyorum sunucu geliştiricileri nasıl işler çıkarıcak aceba.

1-2 ay oynanıp bırakılcak gibi geliyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl