HyrisTeriaL || Öğrenci Build takımı topluyorum.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan LySoon
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 827
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

LySoon

Level Designer
Elmaslar
987
Minecraft
KamiSensei

Discord:

ImKami#9999

Merhaba arkadaşlar
öncelikle belirtiyim Bu kesinlikle bir Build takımı değildir.
@bydemir06
nın öncülüğünde olan Olympos Build Team ın gelecek üyelerini yetiştirme amacı ile kurduğum bi ekiptir bu.

Yeri gelicek ücretli map siparislerinde pay vs vereceğim.

hersey güzel fakat ekip Toplam 5 kişi olucaktır.
ve Saygılı olgun kisileri ariyorum...

~~Başvuru Formu ~~

isim :
Yaptığın yapılardan 5 yapıdan en az 5 fotoğraf :

Not: Tercihen Medieval Yapıları kullanın

Son düzenleme:
Not: Tercihen Medieval Yapıları kullanın
Demişsin, evet genellikle onlar güzel gözüküyor ancak birazda modern yaşama dair şeylerde katsanız fena olmaz.

Demişsin, evet genellikle onlar güzel gözüküyor ancak birazda modern yaşama dair şeylerde katsanız fena olmaz.
Moderni sevmeme sebebin çok basit...
Texture pack ve Shadersiz güzel görünmüyor ki çoğumuzun pc si shader in ismini duyduğunda kasıyor..
Medieval texture pack siz de güzel görünüyor ( zaten build yaparken texture pack kullanmam)

:3

Texture pack ve Shadersiz güzel görünmüyor ki çoğumuzun pc si shader in ismini duyduğunda kasıyor..
Medieval texture pack siz de güzel görünüyor ( zaten build yaparken texture pack kullanmam)

Modern der iken şu; şehir ortamı falan açısından demiştim. Neyse kolay gelsin :)

Modern der iken şu; şehir ortamı falan açısından demiştim. Neyse kolay gelsin :)
hmm :3
bi günde modern yapıp paylaşırım :3

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl