Tasarım HypPack Konu tasarımı v1 değerlendirmeye açık^^

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Jones

create by Jones
Elmaslar
86
Minecraft
jones

Discord:

jonessocute

Tasarımı sadece değerlendirilmesi için buraya atıyorum.
Discord : Jones#6460

'Boyutları küçültülmüştür'

Sunucu adı olarak :'Craft Rosi' olarak seçtim herhangi bir kullanımda telif hakkı kullanılacaktır.

01.jpg

02.jpg
03.jpg

04boyutuküçültülmüş.jpg

05boyutuküçültülmüş.jpg

Behance
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Sabit renkler kullanıp 50 kişinin kullanıcı paket yerine 10 kişilik tüm renklerden kullanmaya çalıştım eski tarzlar sıktı^^

İstediğiniz kadar eleştirebilirsiniz eksileri artıları söylerseniz çok sevinirim^^

Telif hakkı triplerinize bitiyorum. :D Neyin telifi bu? Craft Rosi marka mı? haahjhashd. Gece gece baya güldüm.

Tasarım genel olarak hoş duruyor. Şu detaylar pek güzel olmamış.
1615675058085.png

Hayır yanlış anladın dostum craft rosi hayali ürün craft rosi diye sunucu açıp bunları kullanmak yasak onu demek istedim sanırım kendimi yanlış ifade etmişim. işaretlediğin yerlerde texturen parladığı kısımlar ve o bannerin boyutu düşürüldüğü için 480p olarak gözüküyor bende 1080 i mevcut o yüzden öyle gözüküyor düzelticeğim yorumun için teşekkürler ^^

Üst ve alt daki yazıları bi tık haraketli bulanık yapsaydın daha güzel olabilirdi, onun dışında hoş gözüküyor elinize sağlık.

Üst ve alt daki yazıları bi tık haraketli bulanık yapsaydın daha güzel olabilirdi, onun dışında hoş gözüküyor elinize sağlık.
Değerli yorumun için teşekkür ederim deniceğim^^

1615683594803.png

Font'u değiştirebilirsin diğerleri hakkında bir yorumum yok eline sağlık.

Fotoğrafların üst ve alt kısmındaki yazılan "craftrosi" ler çok güzel gözükmüyor. Onun haricinde ben de beğendim ?

Fotoğrafların üst ve alt kısmındaki yazılan "craftrosi" ler çok güzel gözükmüyor. Onun haricinde ben de beğendim ?
Bannerları birbirine bağlamak için kullandım değerli yorumun için teşekkür ederim :))

Eksik bir şey göremiyorum.
Ellerine sağlık.​

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl