Tolgafix
Birisi mi Spawnlandı?
- Elmaslar
- 0
Discord:
Tolgafix#2216
{o} HYPLEX ROLEPLAY {o}
-> Öncelikle bu konuyu incelemek için uğradığına sevindim. Çünkü aklımda biriken bir devrim projesi olmasını planladığım bir proje var.
Eğer ki ilgileniyorsan aşağıda ki yazdığım bütün makaleleri okuyabilirsin.
Eğer ki ilgileniyorsan aşağıda ki yazdığım bütün makaleleri okuyabilirsin.
HyplexRP bir ModernRP sunucusu olacaktır. Kısaca anlatmam gerekirse GTA5 Roleplay sunucularını çoğumuz biliyoruz. Aynen bunun gibi bir sunucu tabanını Minecraft üzerinde neden oturtmuyoruz? İşte benim de bunu yapabilmem için kaliteli ve pes etmeyecek bir ekip arıyorum.
Her şart altında çalışabilecek ve günün bir çoğunu bilgi araştırmak için kullanabilecek potansiyel ekip üyeleri aramaktayım.
Aradığım Üyeleri Listeleyecek Olursam;
[Java Dili bilen Yazılımcı] 2x
[Scripter] 2x
[Mod Tasarımcısı] 2x
[Builder] 2x
Her alandan üyeye ihtiyacımız var. Bu işi parayla yapan kişileri şimdiden tercih etmiyorum. Bu işi gönlü ile yaptığı sürece her kişiye kapımız açıktır.
[Java Dili] ve [Scripter] için şartlarım sadece işini düzgünce teslim etmeleri ve günün çoğu geliştirme ve araştırmaya ayırmalarıdır.
Alanlar için Kriterleri listeleyecek olursam;
[o] Her alan için yaş kısıtlaması 16
[o] Katılacağı alana göre yaptığı işlerin belirli bir ekran fotoğrafı
veya videosu varsa bir kaç dakikalık video.
Aklımda ki RolePlay hakkında biraz bilgi vermek istiyorum;
--> Telefon Sistemi, Telsiz Sistemi ve Sesli Sohbet sistemi
--> Animasyon Karakter Hareketleri
--> Hareket Animasyonları
--> Meslek Animasyonları
--> Kaliteli Arabalar
--> F1, F2, F3 Menü
[F1] Tuşu ile açılan Telefon.
[F2] Tuşu ile açılan Envanter
[F3] Tuşu ile açılan Genel Kategoriler
--> Ev Sistemi
--> Kaliteli Rol hizmeti
Burada hepsini yazmak istesem çok fazla olacağından dolayı bu kadarının yeterli olabileceğini düşünüyorum. Eğer ki bu sunucunun açılmasında yardımcı olabileceğini düşünüyorsan Discord adresimden benimle iletişime geçebilirsin.
Eğer ki kriterlere uyacağını düşünüyorsan yine dediğim gibi Discord adresimden benimle iletişime geçebilirsin.
Sunucu hakkında temel bilgiler verecek olursam;
Sunucu Oyuncu Kapasitesi: 150
Harita Genişleri: Epey Büyük
Sunucu Durumu: Whitelist
ve daha fazlası...
Genel olarak anlatabileceklerim bunlardan ibaret. Aklınıza takılan veya başvurmak isteyenler Discord adresimden bana ulaşabilir. Eğer ki kısa süre içerisinde bir geri dönüş sağlayamazsam gün içerisinde mesajlarınıza geri döneceğimden emin olabilirsiniz...
DİSCORD: Tolgafix#2216
Her şart altında çalışabilecek ve günün bir çoğunu bilgi araştırmak için kullanabilecek potansiyel ekip üyeleri aramaktayım.
Aradığım Üyeleri Listeleyecek Olursam;
[Java Dili bilen Yazılımcı] 2x
[Scripter] 2x
[Mod Tasarımcısı] 2x
[Builder] 2x
Her alandan üyeye ihtiyacımız var. Bu işi parayla yapan kişileri şimdiden tercih etmiyorum. Bu işi gönlü ile yaptığı sürece her kişiye kapımız açıktır.
[Java Dili] ve [Scripter] için şartlarım sadece işini düzgünce teslim etmeleri ve günün çoğu geliştirme ve araştırmaya ayırmalarıdır.
Alanlar için Kriterleri listeleyecek olursam;
[o] Her alan için yaş kısıtlaması 16
[o] Katılacağı alana göre yaptığı işlerin belirli bir ekran fotoğrafı
veya videosu varsa bir kaç dakikalık video.
Aklımda ki RolePlay hakkında biraz bilgi vermek istiyorum;
--> Telefon Sistemi, Telsiz Sistemi ve Sesli Sohbet sistemi
--> Animasyon Karakter Hareketleri
--> Hareket Animasyonları
--> Meslek Animasyonları
--> Kaliteli Arabalar
--> F1, F2, F3 Menü
[F1] Tuşu ile açılan Telefon.
[F2] Tuşu ile açılan Envanter
[F3] Tuşu ile açılan Genel Kategoriler
--> Ev Sistemi
--> Kaliteli Rol hizmeti
Burada hepsini yazmak istesem çok fazla olacağından dolayı bu kadarının yeterli olabileceğini düşünüyorum. Eğer ki bu sunucunun açılmasında yardımcı olabileceğini düşünüyorsan Discord adresimden benimle iletişime geçebilirsin.
Eğer ki kriterlere uyacağını düşünüyorsan yine dediğim gibi Discord adresimden benimle iletişime geçebilirsin.
Sunucu hakkında temel bilgiler verecek olursam;
Sunucu Oyuncu Kapasitesi: 150
Harita Genişleri: Epey Büyük
Sunucu Durumu: Whitelist
ve daha fazlası...
Genel olarak anlatabileceklerim bunlardan ibaret. Aklınıza takılan veya başvurmak isteyenler Discord adresimden bana ulaşabilir. Eğer ki kısa süre içerisinde bir geri dönüş sağlayamazsam gün içerisinde mesajlarınıza geri döneceğimden emin olabilirsiniz...
DİSCORD: Tolgafix#2216