Çözüldü Hyperio Network Rezilliği

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
E

Efe Polat

Ziyaretçi

Selamlar, değerli MC-TR üyeleri.
Bugün sizlerle Hyperio Network adlı sunucunun diğer sunuculardan fikirleri,sistemleri hatta haritaları bile çalarak.
Üstüne üstlük çaldığı sunucunun Discord sunucusunda gelip reklam yapıp.
Sunucusunu büyütmeye çalışan zavallı çocukları göstereceğim.

AtomCraft, ekibi ile discord'da topluca oyun oynuyorduk.
Bir anda discord sunucumuza 5-6 kişi toplanıp reklam yapmaya başladılar.

qwdas.png

Sunucularına gittiğimiz de ise hadi saldırsanıza, noldu saldıramıyor musunuz? gibi tabirlerinden sonra.
Oyun sohbetlerinden bizlere Ailevi hakaretlerde bulunmaya başladılar.

ss1.png

ss2.png

ss3.png

ss4.png

ss6.png

ss8.png

ss9.png

ss5.png

Hakaretleri geçtim, sunucularında daha 1 adet bile koruma bulunmazken bizlere kafa tutuyorlar.
Grief yemek için çok müsait bir sunucuydu,
Grief saldırsını geçtim internet sitesi üzerinden basit bir bot saldırısını bile yiyebilicek basit bir sunucuydu.
Karşılık vermedim fakat karşılığı bu konuyu açarak verdiğimi düşünüyorum.

Şimdi ise sunucularına gram emek olmadığı, ve tamamen diğer sunuculardan çalarak yapıldığının bir kanıtını göstericem.

Piyasada açılan ilk PvP sunucularından biri olarak, /duel komudundaki kitlerin.
Sırasına kadar aynı yapmak ne kadar tesadüf acaba?

mvc.png

Madem sunucu açıyorsunuz, ilk baş özgün olun.
Özgün olmadıysanız da çaldığınız sunucuya gelip reklam yapmayın.
Hadi reklam yapmanızıda geçtim, küfür ederek kendinizi adam mı sanıyorsunuz?
(Konuyu daha fazla uzatabilirdim, ama bu kadar onları anlatmak için yeterli olucaktır.)

Benden bu kadar değerli MC-TR üyeleri, tepkilerinizi yorumlarda belirtirseniz memnun olurum.
İyi günler dilerim.

Moderatör tarafından düzenlendi:
Konuda küfür ettiği yerler moderatör tarafından kaldırılmış yüklenenlerden görebilirsiniz.

nabıcaksın biliyor musun alıcaksın makinayı vericeksin bunlada botu vericen botu vericen botu kutsal su misalı birdaha yapmıcaklar :D

Kendini üstün görme çabası, kısaca çocuk tavırları. Büyüyerek öğreniliyor bazı şeyler sanırım arkadaşlar daha küçük. Sende takılma küfürlere kötü söz sahibinindir derler.

Yazık bu insanlara

Yazık bu insanlara
Katılıyorum, dernek kurup bağış toplamamız lazım.

Kendini üstün görme çabası, kısaca çocuk tavırları. Büyüyerek öğreniliyor bazı şeyler sanırım arkadaşlar daha küçük. Sende takılma küfürlere kötü söz sahibinindir derler.
Kötü söz sahip etmeyi bırak hem emek hırsızlığı yapıp, hem de kendini üstün görbe çabaları.
Websiteye SSL bile kurmadığım halde düşürdüler diye seviniyorlar, yazık hallerine...

nabıcaksın biliyor musun alıcaksın makinayı vericeksin bunlada botu vericen botu vericen botu kutsal su misalı birdaha yapmıcaklar :D
Yaparım yapmasınada bir kariyerim var, adımı boşa yere kirletmeme gerek yok.

üzüldüm :/ olmaması gereken davranışlar

Katılıyorum, dernek kurup bağış toplamamız lazım.

Kötü söz sahip etmeyi bırak hem emek hırsızlığı yapıp, hem de kendini üstün görbe çabaları.
Websiteye SSL bile kurmadığım halde düşürdüler diye seviniyorlar, yazık hallerine...

Yaparım yapmasınada bir kariyerim var, adımı boşa yere kirletmeme gerek yok.
senin yerine ben yapayım cano :D

Siber suçlara kanıtlar ile birlikte ailevi değerlerime küfür başlığı adı altında ihbar gönderebilirsiniz. Gidin hakkınızı sonuna kadar arayın.

Websiten çökmüş hayırdır bot felanmı attılar siteye (!)

Siber suçlara kanıtlar ile birlikte ailevi değerlerime küfür başlığı adı altında ihbar gönderebilirsiniz. Gidin hakkınızı sonuna kadar arayın.
Bence ailelerine yük olmamalı büyüyünce geçer.

Cidden kötüymüş geçmiş olsun

nedense atomcraft ı diğer pvp sunucularına saldıran sunucu olarak biliyorum Asenal e vb de saldırmıştınız o sunucuda ben oynuyordum :(

nedense atomcraft ı diğer pvp sunucularına saldıran sunucu olarak biliyorum Asenal e vb de saldırmıştınız o sunucuda ben oynuyordum :(
Kuyruk acısı acınası bir haldeler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl