Ücretsiz ? Hypar - Ücretsiz Konu Tasarımı - 6 Farklı Renk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Değerli yorumlarınız için teşekkür ederim arkadaşlar. Elimden geldiğince hem ücretsiz hem de kullanılabilir şekilde ayarlamaya çalıştım. Her zaman dediğim gibi, umarım birilerinin ihtiyacına yarar...

Merhabalar, sade tasarımlar yapmayı seviyorum. Efektli ve karman çorman bir tasarım sunmaktansa, bu denli zarif ve basit gözüken şeyler gözüme daha tutarlı geliyor, bu yüzden bu tasarımda da flat olarak sunmak istedim. Kötü mü, iyi mi bir yorumda bulundunuz pek bir fikrim yok ancak, yaptığınız bu yorumunuzdan ötürü size de teşekkür ederim. Eğer kötü bir yorum ise, kendimi geliştirerek daha iyilerini ücretsiz olarak paylaşmayı hep beraber görürüz umarım. Saygılar, sevgiler.
Kötü yorum yapmadım. Fakat bana göre sade olmuş gibi geldi. Tabii ki tasarımcının fikrine göre değişir. Ellerinize sağlık.

Hem ücretsiz hem de renk opsiyonu...
Elinize sağlık güzel düşünceniz için kullanıcak arkadaşların yerine ben teşekkür etmek istiyorum :)

Hem ücretsiz hem de renk opsiyonu...
Elinize sağlık güzel düşünceniz için kullanıcak arkadaşların yerine ben teşekkür etmek istiyorum :)
Ne demek hocam, devamı gelecek böyle şeylerin, dilerseniz takipte kalabilirisniz ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl