Ücretsiz ? Hypar - Ücretsiz Konu Tasarımı - 6 Farklı Renk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

bor4_

Bir Kömür Göründü Kaptanım!
Elmaslar
108
Minecraft
bor4

Discord:

bor4

Merhabalar,
Öncelikle tasarladığım hypar ücretsiz konu tasarımıma hoş geldiniz. Yorumlarınızın çok değerli olduğunu belirterek, yaptığım bu ücretsiz tasarımı sizlerle paylaşmak istiyorum. Umarım, birinin ya da birilerinin ihtiyacına yarayabilecek bir ürün olmuştur. Saygılar, sevgiler.

4eVQsQ.jpg

4eV90J.png

4eVT1E.png

4eVZh2.png

4eVcCA.png

4eVDg1.png

4eVgFO.png

Konu tasarımız bu kadardı. İlginizi çekti ise, indirmeyi unutmayın.
İndirme adreslerini aşağıda bulabilirsiniz. İyi forumlar dilerim.

İndirme Adresi:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

VirusTotal Adresi:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

İndirme Adresi:

VirusTotal Adresi:

İndirme Adresi:

VirusTotal Adresi:

İndirme Adresi:

VirusTotal Adresi:

İndirme Adresi:

VirusTotal Adresi:

İndirme Adresi:

VirusTotal Adresi:

Ayrıca, indirip düzenlemek isteyenler için, tasarımda kullandığım fontlar aşağıdadır.

İndirme Adresi:

İndirme Adresi:

Ücretsiz bir tasarım için farklı renk opsiyonları olması çok düşünceli ve güzel olmuş. Tasarımı da gayet beğendim, eline sağlık.

Ücretsiz bir tasarım için farklı renk opsiyonları olması çok düşünceli ve güzel olmuş. Tasarımı da gayet beğendim, eline sağlık.
Değerli yorumun için teşekkür ederim, umarım birilerinin ihtiyacına yarar. Saygılar, sevgiler.

Bütçesi sınırlı olan tasarıma para vermek istemeyen için kullanışlı ama tek eksik yönü var herkes de bu tasarım mevcut olacak :D

Bütçesi sınırlı olan tasarıma para vermek istemeyen için kullanışlı ama tek eksik yönü var herkes de bu tasarım mevcut olacak :D
Doğrudur hocam, az bi' photoshop bilgisi olanın uzun süreli kullanabileceği bir tasarım yapmaya çalıştım, artık insanlar sever mi bilmiyorum ama, tek isteğim ihtiyaçlarına yaraması. Saygılar, sevgiler.

güzel olmuş deneyeceğim teşekkürler

Son düzenleme:
Ücretsizliğiyle birlikte , photoshop becerin baya ilgimi çekti. Sunucu yetkililerine bu tasarım hakkında bahsetmek için can atıyorum . Teşekkürler!

Çok iyi be eline emeğine sağlık dostum bide renk desteği ekleyip göstermissin kralsın bayıldım.

Beyaz arka plan üzerine sade bir işleme bu tarzı genelde r10'da hosting tanıtımlarında görürdük. Sunucu konuları için kullanılmasıda güzel fakat tasarım aşırı uzun ve bu kötü bir şey zira bir oyuncu konuyu incelediğinde uzunluğundan sıkılabilir. Pek beğendiğimide söyleyemem yinede ücretsiz paylaşmanız ve renk seçeneği eklemeniz güzel olmuş başarılarınızın devamını dilerim...

Beyaz arka plan üzerine sade bir işleme bu tarzı genelde r10'da hosting tanıtımlarında görürdük. Sunucu konuları için kullanılmasıda güzel fakat tasarım aşırı uzun ve bu kötü bir şey zira bir oyuncu konuyu incelediğinde uzunluğundan sıkılabilir. Pek beğendiğimide söyleyemem yinede ücretsiz paylaşmanız ve renk seçeneği eklemeniz güzel olmuş başarılarınızın devamını dilerim...
Forum üzerinde parayla yaptırılmış devasa uzunlukta tasarımlar mevcut dostum. Tek tek örneklendirebilirim. Hem ücretsiz efor sergilemem hem de renk paletleriyle titiz çalışmam sonucunda bu denli bir yorum almak üzücü. Sonuç olarak ücretsiz. Ücretsiz tasarımdan da uzun kısa çok bir şey beklemeyelim bence. Onun dışında alışılmış şeylerin dışına çıkmak lazım, sonuç olarak birinden bir ilham alırsın, diğerleri de onu yapmaya başlar. Flat tasarımlarımın devamını göreceğiz, nazik yorumunuz ve düşünceleriniz için teşekkür ederim. Sevgiler, saygılar.

Ücretsiz bir tasarıma göre güzel olmuş eline sağlık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl