Paylaşım Hydref MediArtz tarafından bir sunucuya Teaser hediyesi !

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Hydref
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 779
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hydref

Yay Yok, İskelet Yok
Elmaslar
110
Minecraft
HydrefYT

Discord:

empirist

Merhabalar, sunucuzun güzel bir cinematic traileri olsa hoş olmaz mıydı ? Neden oyuncularınıza film tadında bir tanıtım videosu yaptırmıyorsunuz ? Beni discorddan ekleyen ilk kişinin sunucusuna yarın trailer çekeceğim bizzat ekipçe hediyemiz olacak.Sadece şuan sunucusu olanlar discorddan bana ulaşırsa sevinirim.Açılmakta olan sunucuları beklemiyorum.Bizzat var olan sunucuları tanıtmak istiyorum.

Örneklerim ise burada :

unknown.png

2.videodaki çekim berbat. Sıradan bir kişi bile daha güzel çekim yapabilir. Sanırım uçarak çekim yapmışsınız. Bu da ani dönmeler ve kötü çekime sebep olmuş. En azından bir replay mod kullanıp akıcı ve çok daha güzel bir video çıkarabilirdin.

Chunkların düşük olması Türkiye'yi temsil ediyor

2.videodaki çekim berbat. Sıradan bir kişi bile daha güzel çekim yapabilir. Sanırım uçarak çekim yapmışsınız. Bu da ani dönmeler ve kötü çekime sebep olmuş. En azından bir replay mod kullanıp akıcı ve çok daha güzel bir video çıkarabilirdin.
O zaten basit bir çekimdi. Deneme gibi bir şey.Zaten şimdikinde replay mod + shader pack kullanacağız.Eleştirilerin için teşekkürler :) O izlediğin video sadece 30 dklık işti.Şimdiki yapacağım 6 saat neredeyse alacak :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl