Ardelys
Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
- Elmaslar
- -1
- Minecraft
- Ardelys
Discord:
ardelys
Devir işlemi gerçekleştiği andan itibaren yönetim ve kontrol bende değil bunu 2 mizde biliyoruz.hala "bugün devrettim" diyosun, sunucu dün kapandı
evet gündemde tutmaya çalışıyorum, evet ban yemeni istiyorum. bunu saklamıyorum ki
10.000 TL ödül var diye duyuru attın, insanlar günlerce kastı. sonra "online çeksin diye attım" dedin, sunucuyu kapattın, her şeye de şakaydı dedin. böyle bir şey yapan birinin forumda ceza almasını istemek neden garip olsun
10.000 TL ödül duyurusunu benim yaptığımı zaten inkâr etmiyorum. Ancak özel mesajda söylediğim “online çeksin diye attım” ifadesini bağlamından koparıp kasıtlı olarak insanları kandırmışım gibi göstermen doğru değil. Aynı şekilde şaka olarak söylediğim ifadeleri de sanki resmi bir açıklamaymış gibi sunman olayın tamamını yansıtmıyor.
Sunucuyu devrettikten sonra alınan kararların benim tarafımdan alınmış gibi gösterilmesi de doğru değil. Senin forumda konuyu gündemde tutman veya hakkımda ceza verilmesini istemen kendi tercihin, buna karışmıyorum. Ancak bunu yaparken olayları kendi yorumlarınla kesin gerçekler gibi sunman benim hakkımda yanlış bir algı oluşturuyor.