HükümCraft / Ardelys ve Egelys - Sahte 10.000 TL Ödül Vaadi ve Dolandırıcılık İtirafı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
10.000₺ duyurularını atan ve atıldığı zaman sunucunun sahibi sendin, konudan kaçmaya çalışma. Mantık çerçevesinden bakıldığında sana da saçma geliyordur fakat suçlu olunca tabi böyle oluyor.
Duyuruyu benim yaptığım ve o sırada sunucunun bende olduğu doğru, bunu zaten inkâr etmiyorum. Ancak bugün sunucuyu devrettikten sonra alınan kararları benim üzerime yıkman gerçeği değiştirmiyor. Konudan kaçmıyorum, sadece sorumluluk sınırını net şekilde ortaya koyuyorum.

Duyuruyu benim yaptığım ve o sırada sunucunun bende olduğu doğru, bunu zaten inkâr etmiyorum. Ancak bugün sunucuyu devrettikten sonra alınan kararları benim üzerime yıkman gerçeği değiştirmiyor. Konudan kaçmıyorum, sadece sorumluluk sınırını net şekilde ortaya koyuyorum.
Sonuç olarak konuşulmuş ve fikir ortaklar (sizler arasında) arasında belirlenmiş. Bu yaptığınız sizlerin başına gelse eminim daha sert konuşursunuz. Ekstra olarak "zaten yalan kanka" gibi şeyler söyleyerek bunun "sözde şaka" olduğunu belirtiyorsunuz. Yaptığınız gerçekten adil değil ve artık o an kaç ortaksanız ve bunları kim konuştuysa onlar sorumlu tutulacak. Ekstra olarak senin üzerine yıkmıyorum, ortaklarınız da bu konuya dahil edilerek forum yöneticilerinin gerekli cezayı uygulamasını bekliyorum. Artık bundan sonra mc piyasasında nasıl karşılanırsınız Allah bilir.

atheoks kesinlikle sana katılıyorum insanları şunu vericez bunu vericez diyip sömürüyorlar bu arkadaşta birebir bunu yapmış sen başında bir vaat veriyosan devretsende ortada verilmiş bir vaat var ayın sonunda işler tutmayınca devrettim diyip herşeyden artık diğerleri sorumludur diyip kaçamazsın vaadi veren sensin hükümcraft olarak yalan vaad verip sıyrılmaya çalışıyosun görünen köy kılavuz istemez.

Konu Özeti

Aysihunix:
Vaat edilen ödülün verilmediğini söylüyor, Kanıtları ile birlikte.
Ardelys:
Ödülü vaad ettiğini fakat sunucuyu devrettiği kişinin vermesi gerektiğini söylüyor.

Bir kere Ardelys'in savunmaları çok saçma ödülü verecek bütçesi olmadığı veya ödülü vermeyeceği için gelirini kazanıp sunucuyu devretmiş gibi görünüyor.

Hatta devrettiği kişiye ödülü muhtemelen söylememiş olabilir.

Ayrıca vermediği ödülün şakasını yapmak bilmiyor gibi yapmak çok değişik bir hareket.

Buradan ise Konu içi yazılar bile yapay zeka olan hazır paket yüksek miktarda ödül vaadeden sunuculara yanaşmamız gerekiyor.

Adsız.webp

Şu paraların zaten verildiğini de pek düşünmüyorum ama bu böyle açılan kaçıncı konu kaçıncı mağdurluk ben her zaman diyorum yine diyorum piyasa hazır paket p2w bomboş sunucularla dolup taşılı birde başlığa 5000 TL 10000 TL Ödüllü yazdım mı ohh tamam mis gibi oldu içerik desen 0 tek değişen şey sunucu ismi ve sunucudaki insanlar​

@atheoks @LavivaSurvival @mustafa_8907 @ILoveMaju^^ yazdığınız için sağolun

atheoks'un dediği gibi duyuruyu atan da o an sunucunun sahibi olan da kendisi, bunu zaten kabul ediyo. mustafa'nın dediği de mantıklı, sezon bitmeden 3 saat önce devredip kapatmak tesadüf değil. ödülü verecek olsa sezonu bitirir ödülü verir sonra devrederdi

laviva da güzel söylemiş, devretsen de vaat ortada duruyo. "devrettim artık benim sorunum değil" diyip çıkamazsın

yetkililerden hala dönüş yok, umarım bakarlar

@atheoks @LavivaSurvival @mustafa_8907 @ILoveMaju^^ yazdığınız için sağolun

atheoks'un dediği gibi duyuruyu atan da o an sunucunun sahibi olan da kendisi, bunu zaten kabul ediyo. mustafa'nın dediği de mantıklı, sezon bitmeden 3 saat önce devredip kapatmak tesadüf değil. ödülü verecek olsa sezonu bitirir ödülü verir sonra devrederdi

laviva da güzel söylemiş, devretsen de vaat ortada duruyo. "devrettim artık benim sorunum değil" diyip çıkamazsın

yetkililerden hala dönüş yok, umarım bakarlar
Sunucuyu devrettikten sonra artık yönetim benim sorumluluğumda değil. Şu an yaşananları sürekli benim üzerime yıkmaya çalışman yerine, sunucunun kime devredildiğine ve sonrasında kimin karar aldığına bakman gerekiyor. Açıkçası konu artık açıklama yapmaktan çok tamamen ilgi çekme çabasına dönmüş durumda. :D

Sunucuyu devrettikten sonra artık yönetim benim sorumluluğumda değil. Şu an yaşananları sürekli benim üzerime yıkmaya çalışman yerine, sunucunun kime devredildiğine ve sonrasında kimin karar aldığına bakman gerekiyor. Açıkçası konu artık açıklama yapmaktan çok tamamen ilgi çekme çabasına dönmüş durumda. :D
kime devrettiğine bakmamı söylüyosun ama sunucu kapandığı dakika bana "erkenden kapattık" yazan sendin. hala buna cevap vermedin. mağdur olan birine ":D" diye cevap vermen de ayrı güzel

“Erkenden kapattık” ifadesini de zaten şaka amaçlı yazdım ve mesajın devamındaki üsluptan bunun ciddi bir ifade olmadığı gayet açık. Fakat sen bunu bağlamından koparıp direkt foruma taşıyarak farklı bir anlam çıkarmayı tercih etmişsin.

Şaka yaptığımı anlamamış olabilirsin, buna bir şey demiyorum. Ancak özel mesajdaki tek bir ifadeyi alıp sanki sunucuyu ben kapatmışım veya kapanma kararını ben vermişim gibi sunman doğru değil.

Üstelik konuyu sürekli forumda gündeme getirip benim ismim üzerinden tartışmayı büyütmen de artık olayın çözülmesinden ziyade ilgiyi üzerine çekmeye çalıştığın izlenimini oluşturuyor. :D
kime devrettiğine bakmamı söylüyosun ama sunucu kapandığı dakika bana "erkenden kapattık" yazan sendin. hala buna cevap vermedin. mağdur olan birine ":D" diye cevap vermen de ayrı güzel

“Erkenden kapattık” ifadesini de zaten şaka amaçlı yazdım ve mesajın devamındaki üsluptan bunun ciddi bir ifade olmadığı gayet açık. Fakat sen bunu bağlamından koparıp direkt foruma taşıyarak farklı bir anlam çıkarmayı tercih etmişsin.

Şaka yaptığımı anlamamış olabilirsin, buna bir şey demiyorum. Ancak özel mesajdaki tek bir ifadeyi alıp sanki sunucuyu ben kapatmışım veya kapanma kararını ben vermişim gibi sunman doğru değil.

Üstelik konuyu sürekli forumda gündeme getirip benim ismim üzerinden tartışmayı büyütmen de artık olayın çözülmesinden ziyade ilgiyi üzerine çekmeye çalıştığın izlenimini oluşturuyor. :D
10k ödül yoktu şaka, online çeksin diye attım şaka, erkenden kapattık da şaka.

o zaman ben de yarın sunucu açayım, 100 bin TL sıralama ödülü koyayım, millet gelsin kassın. ay sonu gelince sunucuyu bi arkadaşa devredeyim, "artık benim sorumluluğumda değil" diyeyim, olsun bitsin. bu mantıkla herkes böyle yapar

kararı yetkililer versin, ben yazacaklarımı yazdım

10k ödül yoktu şaka, online çeksin diye attım şaka, erkenden kapattık da şaka.

o zaman ben de yarın sunucu açayım, 100 bin TL sıralama ödülü koyayım, millet gelsin kassın. ay sonu gelince sunucuyu bi arkadaşa devredeyim, "artık benim sorumluluğumda değil" diyeyim, olsun bitsin. bu mantıkla herkes böyle yapar

kararı yetkililer versin, ben yazacaklarımı yazdım
Ben gerekli açıklamamı ve savunmamı zaten yaptım. Bundan sonrası tamamen senin tercihin. Konuyu sürekli gündemde tutarak ilgiyi kendi üzerine çekmeye çalıştığın açıkça görülüyor.

Ayrıca bu piyasada kendine bir yer edinmek için benim ismimi ve itibarımı hedef alarak beni kötü göstermeye ve forum üzerinden banlatmaya çalıştığının da farkındayım. Ancak bunun üzerinden ne benim yaptığım açıklamalar değişecek ne de gerçekler farklı bir hâle gelecek.

Ben üzerime düşen açıklamayı yaptım ve konu hakkındaki tavrımı net şekilde ortaya koydum. Bundan sonra aynı şeyleri tekrar tekrar açıklamak gibi bir niyetim yok.

evet konuyu gündemde tutuyorum, saklamıyorum da. insanlar ödül var diye günlerce kastı, sen de "online çeksin diye attım" dedin. ne yaptığını herkes görsün istiyorum ki başka biri aynı şeyi yaşamasın

ben piyasada yer edinmeye çalışmıyorum, sunucum bile yok. sadece emeğimin karşılığını istedim :thinking: :thinking: :thinking:

evet konuyu gündemde tutuyorum, saklamıyorum da. insanlar ödül var diye günlerce kastı, sen de "online çeksin diye attım" dedin. ne yaptığını herkes görsün istiyorum ki başka biri aynı şeyi yaşamasın

ben piyasada yer edinmeye çalışmıyorum, sunucum bile yok. sadece emeğimin karşılığını istedim :thinking: :thinking: :thinking:
Ödül konusunda yaptığım açıklamayı zaten inkâr etmiyorum. Ancak “online çeksin diye attım” şeklindeki özel mesajı bağlamından koparıp sanki ortada kasıtlı olarak verilmiş bir vaat veya insanları kandırma amacı varmış gibi sunman tamamen senin yorumun.

Ayrıca “insanlar günlerce emek verdi, ben de ne yaptığını herkes görsün istiyorum” şeklindeki anlatımın da olayın tamamını yansıtmıyor. Sunucuyu bugün devrettim ve sonrasında gerçekleşen işlemler benim kontrolümde değildi.

Ancak bu konuyu sürekli forumda gündemde tutup benim ismimi hedef gösteren paylaşımlar yapman, doğal olarak insanların dikkatini bu tartışmaya çekiyor.

Bundan sonra aynı iddiaları farklı cümlelerle tekrar etmenin gerçeği değiştireceğini düşünmüyorum.

hala "bugün devrettim" diyosun, sunucu dün kapandı

evet gündemde tutmaya çalışıyorum, evet ban yemeni istiyorum. bunu saklamıyorum ki

10.000 TL ödül var diye duyuru attın, insanlar günlerce kastı. sonra "online çeksin diye attım" dedin, sunucuyu kapattın, her şeye de şakaydı dedin. böyle bir şey yapan birinin forumda ceza almasını istemek neden garip olsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu anda bu konuyu görüntüleyenler 1

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl