fuku61
Bir Kömür Göründü Kaptanım!
- Elmaslar
- 8
- Minecraft
- RedWacco
Discord:
Yok
Yok

benjamin17
Basit bir skript ile oyuncuların giriş yaptığında otomatik başlayacakları yeri ayarlayabilir veya hubthat isimli plugin ile dünyaya özel hub-spawn vb belirlemeler yapabilirisiniz.Merhaba bir survival sunucusu geliştiriyorum ancak authme setfirstspawn çekiyorum setspawn çekiyorum mvsetspawn çekiyorum setworldspawn çekiyorum ancak hiçbir şekilde oyuna ilk girdiğimde hep boşlukta spawn oluyorum yeniden doğunca spawn a gidebiliyorum.
Yok
hub that var çalışmıyor reisBasit bir skript ile oyuncuların giriş yaptığında otomatik başlayacakları yeri ayarlayabilir veya hubthat isimli plugin ile dünyaya özel hub-spawn vb belirlemeler yapabilirisiniz.

Yusuf Mert
Skript ile oyuncunun başlayacağı yeri ayarlayabilirsin.Merhaba bir survival sunucusu geliştiriyorum ancak authme setfirstspawn çekiyorum setspawn çekiyorum mvsetspawn çekiyorum setworldspawn çekiyorum ancak hiçbir şekilde oyuna ilk girdiğimde hep boşlukta spawn oluyorum yeniden doğunca spawn a gidebiliyorum.

1000dev
Yok
tam anlayamadım ama deneyeceğim.Essentials varsa EssentialsXSpawn eklentisini kullanın ondan sonra /setspawn çekin eklentinin kendi on join eventiyle belirlediğiniz yere oyuncu ışınlayacakt
Yok
kod varmı hocam skriptten çok anlamıyorum. :CSkript ile oyuncunun başlayacağı yeri ayarlayabilirsin.
Yok
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!