Yazar ve Destek Ekibi Alımları Aktif!
Merhaba Ziyaretçi!, Forumumuzun yazar ve destek ekibine katılmak ister misiniz? Yetkili market, yetkili sistemi ve başvuru formu gibi birçok bilgiye ulaşmak için buraya tıklayın.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sunucuya Girdiğimde Giris adındaki dünyada doğmak istiyorum bu örnek /login veya register komudunu girdikten sonra beni huba ışınlasın kullandığım plugin AuthMe Mc Sürüm 1.214 Paper
'nin bu konu hakkında bir çok konusu bulunmakta işte böyle yapabilirsiniz: Plugins -> AuthMe -> config.yml'ye giriş sağlayın ve 380. satırı arayın (eğer bir şey eklemediyseniz default olarak 380 olarak gelmekte.)
sendPlayerTo -> buraya giriş sağlanınca gönderilecek bungeecord sunucusunun ismini yazın.
Kod:
Hooks:
multiverse: true
bungeecord: false
sendPlayerTo: 'lobby' # burası bungeecord da ymlnin içinde ayarlı olan isim.
disableSocialSpy: false
useEssentialsMotd: false
Eğer bungeecord hakkında bilgiye sahip değilseniz Keyubu'nun hazırladığı "
Sunucuya Girdiğimde Giris adındaki dünyada doğmak istiyorum bu örnek /login veya register komudunu girdikten sonra beni huba ışınlasın kullandığım plugin AuthMe Mc Sürüm 1.214 Paper