Çözüldü Hub yardımı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Boz_Turk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.216
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Boz_Turk

NoMercyMC
Elmaslar
36
Sunucumu hub a çevirirken bir hataya rastladım örneğin Factionda Vip olan birisini Lobi / SkyBlock / Survival serverlerindede kurucu nasıl yapabilirim ? Biz PermissionsEX kullanıyoruz yardımcı olursanız sevinirim

Merhaba Dostum, Öncelikle Site'den Vip Satmıyorsanız.
O Kişi Nerede Vipse Orada tekrar'dan /manuadd Vip (Nick) Tekrar'dan yapmalısınız.

O Kişi Nerede Vipse Orada tekrar'dan /manuadd Vip (Nick) Tekrar'dan yapmalısınız.
Vip leri chest olarak satıyoruz chest i açtıklarında vip oluyorlar ayrıca group manager kullanmıoyuruz Permissionsex kullanıyoruz

Permissionsex kullanmamanı öneririm kardeşim. Group Manager kullanmak da sağlıklı kardeşim
Skype ∞ Kickunqq
Eposta ∞ [email protected]cooltext223880043393672.png

Vip leri chest olarak satıyoruz chest i açtıklarında vip oluyorlar ayrıca group manager kullanmıoyuruz Permissionsex kullanıyoruz
Ozaman Vip Alan kişiler'e chest vermek gerekicek Groupmanager Kullanmanı Kesinlikle Öneririm.

Aynen Group manager kullanmanı kesinlikle önerim.

Bence kötülemeyin PermissionsEX 'i.
Çünkü PermissionsEX daha çok bilgili olanın kullanabileceği bir eklentidir.
Eğer pek bilginiz (JAVA) yok ise GroupManager'i tercih etmelisiniz.

Aynen Group manager kullanmanı kesinlikle önerim.

Ozaman Vip Alan kişiler'e chest vermek gerekicek Groupmanager Kullanmanı Kesinlikle Öneririm.
PermissionsEx birazdaha profesyonel Süreli vip sistemi vb yapabiliyoruz onun sayesinde sorunuda çözdüm | Her sunucuya aynı pex configini atıyorum ve vip verildiğinde CommandSync plugini ile bütün sunuculara aynı komutu gönderiyorum böylelikle oyuncu her sunucuda vip olmuş oluyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl