TolgaErinci
Birisi mi Spawnlandı?
- Elmaslar
- 1
Server bakımdayken hiç biyere girmemen normal degilmi zaten :DYapılar kötü, sunucuya girdikten sonra kayıt oluyorsun fakat otomatik aktarmıyor, normal birşekilde herhangi bir menüyü açtığımda Lutfen biraz sakin tiklarmisin diyor. Şu anda hiçbir sunucuya giremiyorum, sunucu menüsündediye eşyalar var, sanırsam sunucu ismi lethalcraft değil öyle değil mi?Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Sunucuyu hiç beğenmedim. Konu düzenine gelince konu düzeni de pek güzel değil fakat görseller shader kullanarak çekilseydi daha güzel gözükebilirdi.
Bunlar dışında söyleyecek hiçbirşeyim yok, Kendinizi geliştirmelisiniz, hazır plugin paketleri kullanmayın yada kullanıcaksanız da herşeyin uyumlu ve doğru ayarlanmış olmasına dikkat edin! He birde sunucunuzda türkçe karakter kullanın nasıl kullanıcağınıza konularımdan bakabilirsiniz.
Sunucunun bakımda olduğunu görmemiştim kusura bakmayınServer bakımdayken hiç biyere girmemen normal degilmi zaten :D
Geriside sizin düşünceniz saygı duyarım teşekküller ve eşyaları görmemişiz onun içinde ayrı teşekkür ederim maplere gelincede kendi emegimizle yapıyoruz o sebeple serveri bakıma alındı
Teşekürller yeni mapler yapılıyor en kısa zamanda yeni tasarım gelicek
Açıkçası bir Hub sunucunun konu tasarımının hazır olmaması gerektiğini düşünüyorum. Onun dışında eklentiler, özellikler ve haritalar enfes olmuş.
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!