Hub Sunucusu /+20 Vip Çekilişi +10 3 Event/Yetenek Sistemi/Ce sistemi/ParaKutusu/SihirliSu/Her Hafta Sonu Çekiliş Sizleri Aramızda Görmek İsteriz ♥♥

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

TolgaErinci

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
1

⎝༺RightNw༻⎠
Sunucu IP: RightNw.keyubu.com
Sunucu sürümü: 1.8
Sunucu türü: Faction/Skyblock
Sunucu kapasitesi: 200 kişi

Sunucu lokasyonu: Türkiye
SUNUCU RAM:10 GB
NOT: Tamamen Emek İle Yapılmıştır Çalıntı Degildir...
72654

♦♦♦FACTİON SPAWN ♦♦♦

74256

♣♣♣ SKYBLOK SPAWN ♣♣♣

74257

♦♦♦ FACTİON LAPİS ♦♦♦

74258

♣♣♣SKYBLOK SAMAN EDİT ♣♣♣

72660

72670

FACTİON İÇİN
/ce Sistemi
Açıklama:
1- +80 fazladan büyüler

2- black/white olmak üzere 2 adet scrolls black scrolls : istenmeyen crazy Enchantments büyülerini kılıcından veya diğer eşyalardan çıkarıp envanterine getirir
white scrolls : eşyalarına white scrollsu basarak Crazy Enchantments büyüleri basarken yanmasını engelleyebilirsiniz
3- Medical Fixing Dust / Medical Angel Dust Medical Fixing Dust : Crazy Enchantmets plugininden gelen özel büyülerin yıkılma şans oranını düşürür Medical Angel Dust: Crazy Enchantmets plugininden gelen özel büyülerin başarı şansını arttırır
4- 3 adet level ile alınan büyü kitapları 20 , 40 ve 60 xp ile alınır
5- Silahlar (kılıç , yay) , Zırhlar , ve Aletler (kazma , balta , kürek) için kullanılır

6- Crazy Enchantments kitapları almak için /ce komudu kullanmak gerekir

72662

/yetenek Sistemi
Açıklama:
1- Yetenek plugini ile güçlenmek artık çok kolay /yetenek yazarak yeteneklerinizi geliştirebilirsiniz.
2- Yeteneklerinizi geliştirmek için kan toplamanız lazım peki kanı nasıl toplayacaksınız tabikide vsleri kazanarak yani oyuncu keserek ( moblardan kan toplayamazsınız)
3- Güçlü darbeler , Stratejik hareketler , Kan alan ve keskin kılıç adında toplam 4 adet yetenek dalınız vardır.

72663

SKYBLOK İÇİN
$ Para Kutusu Sistemi $

72664

Sihirli Su Sistemi

72665

Benden Bu Kadar Dostum Gerisi Sende Serverime Gelirsen Bizi Mutlu Edersin
Unutma Sen Yoksan Biz Eksik Oluyoruz Sende Gel Tam Olalım
Şimdiden Teşekkürler Dostum

⎝༺RightNw༻⎠ ⎝༺Ailesi༻⎠ ⎝༺İyi Oyunlar Diler
༻⎠

⎝༺
Server Açılmıştır༻⎠

Ekli dosyalar

• 2019-06-05_22.32.52.png
    2019-06-05_22.32.52.png
    1,2 MB · Görüntüleme: 354
  • 2019-06-07_14.06.34.png
    2019-06-07_14.06.34.png
    598 KB · Görüntüleme: 534
  • 2019-06-07_14.15.03.png
    2019-06-07_14.15.03.png
    622,3 KB · Görüntüleme: 526
  • vpLn4v.png
    vpLn4v.png
    180,7 KB · Görüntüleme: 228
Son düzenleme:
Sunucudaki yapılar geliştirilmeli sizemi ait yapılar?

Ilk defa kaydolmama ramen maxiumun IP falan filan diyr ?

Tolga Dostum Nasıl Reklam Verdin Anlatabilirmisin

Geleceğe bir adım atmak istiyorsan bu yoruma elmas ver :D

Geliştirilmesi gereken bir sunucu. Sistemleriniz Keyubu'nun skript paketinden herhalde. Ayrıca bildirim yollatırken daha ilgi çekici bir başlığa başvurmalıydinız. Başarılar...

Geliştirilmesi gereken bir sunucu. Sistemleriniz Keyubu'nun skript paketinden herhalde. Ayrıca bildirim yollatırken daha ilgi çekici bir başlığa başvurmalıydinız. Başarılar...
Keyubu'nun skripten degil bide keyubuda böyle skripler yoki yani ben görmedim :D

⎝༺RightNw༻⎠
Sunucu IP: RightNw.keyubu.com
Sunucu sürümü: 1.8
Sunucu türü: Faction/Skyblock
Sunucu kapasitesi: 200 kişi

Sunucu lokasyonu: Türkiye
SUNUCU RAM:10 GB

Ekli dosyayı görüntüle 72654

♦♦♦FACTİON SPAWN ♦♦♦

Ekli dosyayı görüntüle 72657

♣♣♣ SKYBLOK SPAWN ♣♣♣

Ekli dosyayı görüntüle 72658

♦♦♦
FACTİON LAPİS ♦♦♦

Ekli dosyayı görüntüle 72659

♣♣♣SKYBLOK SAMAN EDİT ♣♣♣

Ekli dosyayı görüntüle 72660

Ekli dosyayı görüntüle 72670
FACTİON İÇİN
/ce Sistemi
Açıklama:
1- +80 fazladan büyüler

2- black/white olmak üzere 2 adet scrolls black scrolls : istenmeyen crazy Enchantments büyülerini kılıcından veya diğer eşyalardan çıkarıp envanterine getirir
white scrolls : eşyalarına white scrollsu basarak Crazy Enchantments büyüleri basarken yanmasını engelleyebilirsiniz
3- Medical Fixing Dust / Medical Angel Dust Medical Fixing Dust : Crazy Enchantmets plugininden gelen özel büyülerin yıkılma şans oranını düşürür Medical Angel Dust: Crazy Enchantmets plugininden gelen özel büyülerin başarı şansını arttırır
4- 3 adet level ile alınan büyü kitapları 20 , 40 ve 60 xp ile alınır
5- Silahlar (kılıç , yay) , Zırhlar , ve Aletler (kazma , balta , kürek) için kullanılır

6- Crazy Enchantments kitapları almak için /ce komudu kullanmak gerekir

Ekli dosyayı görüntüle 72662

/yetenek Sistemi
Açıklama:
1- Yetenek plugini ile güçlenmek artık çok kolay /yetenek yazarak yeteneklerinizi geliştirebilirsiniz.
2- Yeteneklerinizi geliştirmek için kan toplamanız lazım peki kanı nasıl toplayacaksınız tabikide vsleri kazanarak yani oyuncu keserek ( moblardan kan toplayamazsınız)
3- Güçlü darbeler , Stratejik hareketler , Kan alan ve keskin kılıç adında toplam 4 adet yetenek dalınız vardır.

Ekli dosyayı görüntüle 72663

SKYBLOK İÇİN
$ Para Kutusu Sistemi $

Ekli dosyayı görüntüle 72664

Sihirli Su Sistemi

Ekli dosyayı görüntüle 72665

Benden Bu Kadar Dostum Gerisi Sende Serverime Gelirsen Bizi Mutlu Edersin
Unutma Sen Yoksan Biz Eksik Oluyoruz Sende Gel Tam Olalım
Şimdiden Teşekkürler Dostum

⎝༺RightNw༻⎠ ⎝༺Ailesi༻⎠ ⎝༺İyi Oyunlar Diler
༻⎠
Canım benim sanırım yeni başlamışsın bu server işlerine ki yetenek skriptine plugin demişsin her şeyi olduğu gibi bırakmışsın sanırım ce sistemin bir ilginç gerisi herkes kullanıyor zaten faction mapını da görmüştüm sanırsam bir yerde neyse başarılarını dilerim.

GELİŞMENİZ DİLEĞİ İLE !

Canım benim sanırım yeni başlamışsın bu server işlerine ki yetenek skriptine plugin demişsin her şeyi olduğu gibi bırakmışsın sanırım ce sistemin bir ilginç gerisi herkes kullanıyor zaten faction mapını da görmüştüm sanırsam bir yerde neyse başarılarını dilerim.

GELİŞMENİZ DİLEĞİ İLE !
Bakın tekarar söylüyorum yetenek skriptine varsa banada söyle pl yer kaplıyor skriptine geceyim nie böyle ön yargı onu cözemedim spawn gelince alıntı sw bakıma alındı iyisini yapma calışıyoruz ve bu forumu güncelencektir 'her şeyi olduğu gibi bırakmışsın ' cümlesinde neyi bıraktıgımıda söyleseydiniz diyerleri gibi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl