benjamin17
Voxnet: Bungecord, lobi , çakma lobi sunucuları burada barındırmanızı öneririm. İnternet hızları mükemmel, makineleri güzel puanım 7.8/10
Hostolog: Xeon makineleri gayet güzeldi fakat ryzene geçtiler. Fiyatları şuan pahalı ama makineleri gerçekten kaliteli puanım 7.5/10
Sunucu durağı: Makileri kaliteli en ufak bir donma yok. Fiyatlar uygun Lakin internetleri nedense biraz kötü puanım 8.2/10
Hostluyo: Makineleri kaliteli, fiyatlar uygun, internetleri ortalamanın üstünde puanım 9/10
Bütün firmaların ddos korumaları gayet iyi. Hostlogun ddos koruması en üst düzeyde diyebilirim.

benjamin17
Bungecord lobi çakma lobi gibileri de aynı sunucu içerisinde barındıracaksanız 16 almanızı öneririm.Verdiğiniz bilgiler için teşekkürler. Zaten iyi işlemcili bir sunucuya ihtiyacım olacak çünkü 1.16.5 bir sunucu. 12GB paket bana yetecektir diye umuyorum.
Lobi, çakma lobi, towny #1 var ve velocity kullanıyorum.Bungecord lobi çakma lobi gibileri de aynı sunucu içerisinde barındıracaksanız 16 almanızı öneririm.
Nerede barındırayım?Türkiyede barınma.
mravci
Almanya lokasyon öneririm. Firma olarak da Hetzner' i tercih edebilirsinNerede barındırayım?
fault7montana
Almanya lokasyon öneririm. Firma olarak da Hetzner' i tercih edebilirsin
Problem yaşarsan veya yardım istersen discorddan yazabilirsin discord: mravci
Yorumlarınız için teşekkürler ancak yurtdışında barındırmak bana pahalı geliyor.Sana kendi sunucumda kullandığım Hostabil'i önerebilirim.
Destek ve hizmette sorun yaşamazsın.
mravci
Bütcenizi belirtirseniz daha uyguna sizin için hallederimYorumlarınız için teşekkürler ancak yurtdışında barındırmak bana pahalı geliyor.
emirercn59
Hostolog firmasını önerebilirim ben de. Diğer firmalarda R9 ile 100 kişi oynamazken sunucum Hostolog firmasına geçtiğimde kapasitem 600 kişiye kadar çıktı.Merhabalar,
Almanya lokasyon, Ryzen 9 5950x işlemcili, NVME 4.0 SSD Disk ve DDR4 RAM altyapılı sunucularımızla sizlere hizmet sağlamaktan memnuniyet duyarız. Sunucularımız da Path Network DDoS Koruması bulunmaktadır buna ek olarak özel firewall configimiz ile sizlere yüksek DDoS koruması vaat etmekteyiz.
Sağladığımız avantajlarımız şuanlık kısıtlı ancak talep etmeniz durumunda *.oyna.pw alt alan adını ücretsiz tahsis edebiliriz.
Sizleri bünyemizde barındırmaktan memnuniyet duyarız, talep etmeniz durumunda test sunucusu sağlayabiliriz.
Teklifimizi PM üzerinden ilettik, detaylı bilgiyi PM üzerinden alabilirsiniz.
Saygılarımızla,
Hostolog.com
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!