HUB Sunucu Yetkili Alımları

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan jossian
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 550
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

jossian

jossianNWTR
Elmaslar
46
Minecraft
jossian

Discord:

jossian#7521

Merhaba, Çekirdek (HUB) sunucu açmak için adımlar atmaya başladım.
Biliyorsunuz ki tek kişinin bunu yapması zor. Bu yüzden ekip arkadaşları aramaktayım.
Uygun kişiler yazarsa sevinirim. Yanlış yanıtlar vererek zaman kaybı yaratmanın bir kazancı yok.

ALIM YAPILACAK ALANLAR
  • Admin
  • Moderatör
  • Mimar
  • Rehber
ŞARTLAR
  • 15 Yaşında veya 15 yaşından büyük aklı başında, saygılı ve ekip çalışmasına uyum sağlayabilen,
  • (Rehberler için) Oyuncu iletişimini iyi sağlayan, kuralları tanıyan ve temel oyun komutlarına hakim olan,
  • (Mimarlar için) Daha önce harita yapmış, kişi arıyorum :D Bir çok kişi mimarım diye dolaşıyor.
  • (Moderatörler için) Ekibe uyum sağlayabilen, gerekli bilgilerle donatılmış,
  • (Adminler için) Ekibe uyum sağlayabilen, gerekli bilgilerle donatılmış, diğer kişileri doğru yönlendirebilen,
  • Ve benim için en önemlisi işini yapabilen kişiler arıyorum. Yukarıdaki maddeler biraz sıkıcı gelmiş olabilir özet geçmek gerekirse işini iyi yapan kişi çıkarsa kabulümdür.
BAŞVURU FORMU

Ad Soyad:
Seni tanımak isterim yiğidim
Discord adresi: Seninle nasıl iletişime geçeceğimi sanıyorsun ?
Mikrofon var mı ?: Olursa güzel olur olmazsa çokta dert değil.
Başvuru yaptığın alan: Bunu bilmem gerek :D Mimarlık için ekipçe başvuru yapabilirsiniz, belirtmeniz yeterli.
Ekip çalışmasına uyum sağlayabilir misin ?: Merak ediyorum ?
Günlük ne kadar aktif olabilirsin: 6+ saat garanti ise mis :D
Neden biz ?: Klasik soru cevaplarsın heralde ?
İşini iyi yapacağını düşünüyor musun ?: Bak bu kısım çok önemli!

Başvuru yapacaklara başarılar dilerim :D . İyi günler/akşamlar.

Bana ulaşmak isteyenler için discord adresim: jossian#7521

Son düzenleme:

Açıkçası sunucunuz içerisinde çok yetkili olmak isterim ama işin detaylarını biraz öğrenmeden de başvuru yapmak istemiyorum. Discord var mı?

Açıkçası sunucunuz içerisinde çok yetkili olmak isterim ama işin detaylarını biraz öğrenmeden de başvuru yapmak istemiyorum. Discord var mı?
Konu içerisinde discord adresimi paylaşmıştım ? :D jossian#0001

Discordtan ulaşan bir çok kişi oldu ilginiz için teşekkürler. Ama bize mimar lazım :D Haritaları biz yapıyoruz ve harita kalitesi umduğumuz gibi olmuyor. Mimar varsa ulaşsın. <3

Discord arkadaş davetini attım kabul ederseniz discord dm den daha iyi konuşabilir ve formu orda direk dm'den atabilirim.

Nitrom bittiği için tagim değişti :D Yeni discord adresim: jossian#7521

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl