HUB SUNUCU PAKETİ V1

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan BloodyX
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 3.019

Paket Nasıl ?

• Kullanılan toplam oy
    18

BloodyX

Berkon Teknoloji Grup A.Ş
Emektar
Premium
Hosting Görevlisi
Elmaslar
2.019
Minecraft
TheGaMeLiFe_HD

Discord:

BloodyX#4069

Merhaba Arkadaşlar..
Bugün sizlere yaptığım plugin paketini tanıtacağım. Peki pluginb paketinde neler var. Bu sefer factions yapmadık. Hub serverler için yaptık. İnşanllah beğenirsiniz. Bu arada Maps alıntı yaptık A*x*iTR filan alakmız da yoktur !!

PAKET

LİNK:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

VirusTotal:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Resimler

Son düzenleme:
Bana Sade Olmuş Gibi Geldi Benimde Lobi Paketim Var Biliyorsun Ondan Biraz Özentilik Yap Benim İznim Var Ama Benimkinden Aldığını Söle

A*x*iTR'ye ait paketi paylaşma hakkını kim verdi ?

Mesaj Argo yada Küfür içerdiği için silinmiştir.
-Ercan Erdem

Acınacak haldesin alıntı yapıyorsun ve bilmesek bizi kandırıcan ya helal sana daha fazla uzatmayım bilen biliyor A*x*iTR ye ait.

A*x*iTR AİT MAPS UZUN ZAMANDIRDA A*x*iTR MAPS ALIYORUM SEFİLK YAPMIYOZ UZATMA TARTIŞMA YAPMA SEN Bİ [DOUBLEPOST=1437684871,1437684715][/DOUBLEPOST]A*x*iTR AİT MAPS UZUN ZAMANDIRDA A*x*iTR MAPS ALIYORUM SEFİLK YAPMIYOZ UZATMA TARTIŞMA YAPMA SEN Bİ HER MAPS DA A*x*iTR OLAMAZ bunu bil
Acınacak haldesin diyonda neyimi gördün de konuşuyon hangi mantıkla peki onu sorayım sana ?

Kardeşim sen niye AxiTR Bilişim Servernin Mapini Koyuyorsun Adam Sana Onu Kendi Serverinde Kullan Diye Vermiş Gidip Orada Burada Paylaş Diye Deil !

TeknoGamerYou, kardeşim ben maps başka yerden aldım bi forumda bende kullan diye koydum kötü birşey yapmıyoruz kac kişi kullanıyor bi ben degil kardeşim dikkatini cekerim ![DOUBLEPOST=1437734127,1437733878][/DOUBLEPOST]Servernin Mapini Koyuyorsun Adam Sana Onu Kendi Serverinde Kullan Diye Vermiş diyorsunda ben kac forumda gördüm bu maps bi ben degil bunu kullan milyonlar kullanıyor o maps paylaşmışlar bende gördüm begendim sizlerede vermek istedim dimi kardeşim olamaz mı bi maps koyduk diye allah yarebim ben mi tek kullanmıyorum * bilişim de maps paylaşmıs bende aldım sizlerde vermek istedim kötü birşey yok bunda iyi forumlar ':mad::mad::mad::mad::mad::mad:

Harita alıntı , Eklentilerin tümü alıntı ( sadece config dosyaları editlenmiş )

Ercan Erdem yanlış biliyorsun kendim 2 3 plugins atım fark etiysen !

Alıntı olduğunu belirtmelisin. Ve daha sonra kuralları okumanı tavsiye ederim.

yunus27 Ben Bşatan okdum gerksiz Konuşma alıntı dişye yazdık

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl