Çözüldü Hub Sunucu Alan Adı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

KonsolCraftTR

Play.KonsolCraftr.Tk
Elmaslar
212
Minecraft
ByKonsol

Discord:

Konsol.Artz#5992

Arkadaslar Dıyelım Hub Sunucusu Actık Nasıl Play.KonsolCraftTR.com Yaparım Ucretsız ve sınırsız veya Ucretlı Yada en fazla 5 tl ye Ve Sınırsız Bunun Cevabını soylıyenı sunucuma alırım Tabı Yetkılı Olarak

Ucuza Alan Adı Almak İsriyorsan.
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Alan adını aldıkdan sonra bungee hangi makinada ise o makinanın ip ine yönlendireceksin domaini.

hosthorde.net den alabilirsin sanırsam

Saolun gencler ama bioflugel Sneın sıte gecerlı olmadı yınede saol

Godady'den alabilirsin ama ipyi aldıktan sonra KonsolCraftTR.com diye girebilirler play.KonsolCraftTR.com diye mağlesef giremezler. bunun için fazladan domain alman gerek diye biliyorum nitradodan domain alırsan onlar yapıyormuş heralde veya batihost.

Alacaksan godaddy'den alacaksın. Sunucu adın ne ise ona göre al atıyorum konsolcraft ise konsolcraft.com olarak al ki sonradan subdomaini bağlarken play.konsolcraft.com diye girebilsinler. DOMAINI Aldıktan sonra subdomain yapman gerekiyor. Bunun youtubede videoları mevcut.

Godaddy hakkın da ufak bi uyarı yapayım

Eğer kart almaya yaşın yetmiyorsa kart sahibinin adını site de kullanman gerekiyor (İNİNAL KART HARİÇ)

tessekkurler saol gercekten

Sırf domaini play yaptı diye yetkili alacaksan sunucu bile açma çünkü tutmaz. Yani bu açtığın konulardan acemi olduğunu görüyorum. Önce araştırma yapmayı dene ondan sonra sunucu işlerine girersin. Düş kırıklığı yaşamanı istemem çünkü çok gördüm büyük hayallerle başlayıp hayalleri suya düşen insanları.

KARDEŞİM Benım Sadece bır sorum olud bu na neden boylebır cevap verdın akrdesım bulaassın desen anlardım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl