Çözüldü HUB Skin?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ProEdo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 446
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ProEdo

Zombi Geldi, Beni Yedi
Elmaslar
69
Minecraft
pBooom
Facebook
Yok
X
Yakında
Arkadaşlar ben sunucumda default bir skin yapmak istiyorum onu ayarladım nerdeyse fakat bir özllik daha yapmak stiyorum oyuncular skin değişmek isterlerse değişemesinler sadece vipler değişsin onu nasıl yaparız skriptini yapana şimdiden tşk

JavaScript:
DefaultSkins:
  Enabled: true
  Names:
  - Steve (bu kısmı değişerek default skini değiştirebilirsin)

JavaScript:
skinsrestorer.playercmds  (bu permissionsu sadece viplere verirsen skin değiştirmeyi viplere özel bir şey haline getirirsin)

JavaScript:
DefaultSkins:
  Enabled: true
  Names:
  - Steve (bu kısmı değişerek default skini değiştirebilirsin)

JavaScript:
skinsrestorer.playercmds  (bu permissionsu sadece viplere verirsen skin değiştirmeyi viplere özel bir şey haline getirirsin)
multiple bungee mi yapcam anlamadım tam hazır atabilirmisiniz bide normal oyuncular/skin yazdıgında vip olmalısınızdiye skript yapabilirmisiniz
evet bende o defaultu yaptım da fakat olmadı ve ayrıca bungeecord nasıl ayarlicam

Bu mesajı vermek için skripte gerek yok skinrestorer adlı pluginin klasöründe messages diye bir metin dosyası var oradan değiştirebilirsin
Ayrıca skinrestorer pluginini BungeCoord'un plugins klasörüne atınca çalışacaktır.
Default olayına gelincede " - Steve " yazan kısımda Steve'i değiştirip seçtiğin bir skinin ismini yazmalısın yani kısaca bir skinbrowse gibi sitelerden git bir skin seç yada kendine bir premium al ona kendine özgü yaptığın skini yükle ve - Steve yazana kısma yaptığın premiumun ismini yaz​
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

SkinRestorer adlı pluginin klasör dosyasında messages adında metin dosyası var onun içine şu kod var:
JavaScript:
PLAYER_HAS_NO_PERMISSION: '&e[&2SkinsRestorer&e] &4Error&8: &cYou don''t have permission
  to do this.'

Onu bunla değiştir mesaj sıkıntınıda giderirsin:
JavaScript:
PLAYER_HAS_NO_PERMISSION: '&e[&2Sunucu İsmi&e] &7> &fSkin komutunu kullanabilmek için Vip satın almalısın!'

Bu mesajı vermek için skripte gerek yok skinrestorer adlı pluginin klasöründe messages diye bir metin dosyası var oradan değiştirebilirsin
Ayrıca skinrestorer pluginini BungeCoord'un plugins klasörüne atınca çalışacaktır.
Default olayına gelincede " - Steve " yazan kısımda Steve'i değiştirip seçtiğin bir skinin ismini yazmalısın yani kısaca bir skinbrowse gibi sitelerden git bir skin seç yada kendine bir premium al ona kendine özgü yaptığın skini yükle ve - Steve yazana kısma yaptığın premiumun ismini yaz​
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

SkinRestorer adlı pluginin klasör dosyasında messages adında metin dosyası var onun içine şu kod var:
JavaScript:
PLAYER_HAS_NO_PERMISSION: '&e[&2SkinsRestorer&e] &4Error&8: &cYou don''t have permission
  to do this.'

Onu bunla değiştir mesaj sıkıntınıda giderirsin:
JavaScript:
PLAYER_HAS_NO_PERMISSION: '&e[&2Sunucu İsmi&e] &7> &fSkin komutunu kullanabilmek için Vip satın almalısın!'
Teşekkürler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl