Bulundu Hub Server Projesi Ortak Ve Yetkili Arıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Sworond

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
2
Minecraft
Sworondx

Discord:

sworond

Merhaba arkadaşlar,

Kurmayı planladığım Minecraft sunucusu projem için hem finansal destek sağlayacak, tecrübeli bir ortak hem de ekibime katılacak yetenekli moderatörler ve builderlar arıyorum.

Ortaklık için:

• 20 yaş ve üzeri
  • Daha önce Minecraft sunucusu yönetimi veya benzer projelerde yer almış ve bu işin inceliklerini bilen
  • Projeye finansal destek sağlayabilecek
Ekip Üyeleri için (Moderatör/Builder):

• Minecraft'a tutkulu, ilgili ve bu alanda kendini geliştirmiş Modedratör Arkadaşlarımız Belirli Bir Süre
  • Takım çalışmasına yatkın ve sorumluluk sahibi
Eğer siz de bu özelliklere sahipseniz ve bu heyecan verici projede yer almak isterseniz, detayları konuşmak üzere benimle fiscord yoluyla iletişime geçebilirsiniz.

Moderatör ekibimiz, sunucunun ilk dönemlerinde gönüllü olarak görev alacaktır. Sunucunun gelir modeli oturtulduktan sonra ise, emeklerinin karşılığı olarak cüzi de olsa bir ödeme yapılması planlanmaktadır.

Builder arkadaşlarımız ise, gerçekleştirdikleri her yapı çalışması üzerinden belirlenen ücretlerini alacaklardır. Bu konuda emeğin karşılığını vermeye özellikle dikkat ediyoruz.

İlginiz ve desteğiniz için şimdiden teşekkürler.

fiscord : sworond

Son düzenleme:
Açtığınız konuda süslü kelime ve cümleler haricinde proje detaylarını, ne aşamada olunduğundan vs. bahsetmemişsiniz. Sadece istediğiniz kişilerden kusursuz bir şekilde beklediğiniz özellikleri/fonksiyonları yazmışsınız. İşkur ilanı gibi biraz açıkçası. Detaylarını sunmadığınız, projedeki içeriklerden bir haber şekilde "projeye finansal destek sağlayabilecek" diye belirtmekten uzak kalmıyorsunuz. Bu süreçte ne kadar ilerlediğinizi, projenizdeki ilerleyiş üzerine vs. herhangi bir atıfa bulunulmamış ve akıllarda belirsizlik uyandırıyor.

Merhaba, geri bildiriminiz için teşekkür ederim. Haklısınız, ilk paylaşımda proje detaylarına yeterince yer veremedim. Şu anda 1.21.8 sürümünde bir SMP (Survival Multiplayer) sunucusu kuruyorum. Tek tek kendim pluginleri düzenliyorum ve geliştirme sürecinin henüz yarısına bile gelmedim.

Projeyi aceleye getirmeden, özgün ve uzun ömürlü olacak şekilde inşa ediyorum. Şimdiden bu süreci ciddiyetle planladığım için ilerleyen dönemlerde finansal sıkıntı yaşamamak adına hem katkı sunabilecek hem de işin içinde yer almak isteyecek bir ortak arayışındayım.

Sunucu tam anlamıyla hazır olduğunda, hedefim kalıcı ve dengeli bir oyuncu kitlesi ile güçlü bir topluluk oluşturmak.

İstersen mesajı daha kısa, resmi ya da samimi bir dile göre uyarlayabilirim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl