| Hub Lobi Haritası |

Harita Nasıl ?

• Efsane

Oy: 4 40,0%
  • Gideri var

Oy: 2 20,0%
  • Beş para etmez

Oy: 4 40,0%

• Kullanılan toplam oy
    10
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Map i kendi yapmadı , internet uzerinde ucuza map veya schematic satilan siteler mevcut. oradan satin alip uzarine biraz ekleyip sizlere satiyor.
Teşekkürler. ve sanirim bunu tek ben düşündüm.
birde Abartiyorsunuz Seçtiği haritalar ucuz olanlar. yani bence güzel değil.
Haritalar kendi sunucumuz için yapıldı. Sunucuyuda açamadığımız için satmaya karar verdik.[DOUBLEPOST=1503124524,1503124429][/DOUBLEPOST]
İndirme linki de koysaydın ya :D
Harita ücretli, konuyu dikkatli incele lütfen.[DOUBLEPOST=1503124935][/DOUBLEPOST]
Map i kendi yapmadı , internet uzerinde ucuza map veya schematic satilan siteler mevcut. oradan satin alip uzarine biraz ekleyip sizlere satiyor.
Teşekkürler. ve sanirim bunu tek ben düşündüm.
birde Abartiyorsunuz Seçtiği haritalar ucuz olanlar. yani bence güzel değil.
Madem ben ordan alıyorum, kanıt sun önüme görelim. Ayrıca bu haritanın büyük bölümü arkadaşa ait. O dediğin satış sitelerine koymuş olabilir. Zaten kendi sunucumuza yapıldığı için, satacağını zannetmiyorum. Kanıt olmadan konuyu baltalama.

Güzele benziyor inşallah satarsınız.

Haritalar kendi sunucumuz için yapıldı. Sunucuyuda açamadığımız için satmaya karar verdik.[DOUBLEPOST=1503124524,1503124429][/DOUBLEPOST]
Harita ücretli, konuyu dikkatli incele lütfen.[DOUBLEPOST=1503124935][/DOUBLEPOST]
Madem ben ordan alıyorum, kanıt sun önüme görelim. Ayrıca bu haritanın büyük bölümü arkadaşa ait. O dediğin satış sitelerine koymuş olabilir. Zaten kendi sunucumuza yapıldığı için, satacağını zannetmiyorum. Kanıt olmadan konuyu baltalama.
öncelikle zaten haklı olmasam endişelenip gelip bana iki kez cevap yazmazdın. Kanıt olarak yeterli , insanlar kendini nede güzel gösteriyor. asıl kimliklerini felan hani :)

öncelikle zaten haklı olmasam endişelenip gelip bana iki kez cevap yazmazdın. Kanıt olarak yeterli , insanlar kendini nede güzel gösteriyor. asıl kimliklerini felan hani :)
Ne yapmamı bekliyorsun ? Beğenip, Rep atmamı mı. Bilip bilmeden saçma sapan yorumlar atıyorsun. Kendini de haklı çıkarıyorsun, amacını anlamış değilim.

Şaka yapmıştım zaten, lütfen şakayı güzel incele.

@LySoon evet adamlar başka bir buildere ait satıyorlar. Sebebi o arkadaş türkiye sınırları ve yurt dışında kara listede. Onlarda bu arkadaşa yardım ediyorlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl