Bulundu !!! Hub LemonNetwork Sunucusu Yetkililerini Arıyor !!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

lorexsx

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
3
Minecraft
lorexss
Merhabalar LemonNetwork adında yeni kuracağımız sunucumuza ortak ve yetkili arıyoruz.
Öncelikle sunucudaki script ve pluginleri kendimiz yapacağız lobi dışındaki tüm mapleride kendimiz yapacağız. Bu yüzden bize sağlam çözüm odaklı umudunu kaybetmeyen büyük hedefleri olan kişiler lazım en az 14 yaş ancak uzmansanız ortalama bir seviyedeyseniz 15 yaş ve üstü alım yapmaktayız.
1x Ortak (Ücrette destek çıkacak pes etmeyecek mimarlık veya developer lıkla biraz bilgisi olan maddi, fikren ve destek olarak bana yardım edebilecek bir kişi aranıyor.
2x Developer (Plugin ve script bilgisi azda olsa olmalı önceliğimiz ortalama ve üstündeki kişilerdir onun için belirtirseniz sevinirim. Aynı zamanda site düzenleyebilecek olursa çok çok iyi olur.)
3x Mimar / Builder (Iyi build yapan ve build eklentilerini kullanabilmeniz şart)
1x Editör (Sunucumuz için banner, Logo, Thumbail ve videoları editleyecek işinde başarılı birisini arıyoruz.)

Not: Ücretlere geldiğimizde ise ortağım ve ben ortaklaşa ödiyeceğiz. Editör yaptığı her iş başına Mimarlar ve Developer lar ile anlaşacağımız fiyata göre ücret alacaktır daha fazla bilgi için discord dan yazınız.

Discord : Lorex#2331

Son düzenleme:
hocam iyi güzel hoş söylemişsiniz de bu çocuklar ne yer ne içer onlardan da bahsetseydiniz keşke

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl