Çözüldü HUB GİRİŞ SORUNU

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Zuxygin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.003
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Zuxygin

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
2
Hub sunucumda sadece cakmalobide register var ve diğerlerinde olup uğraştırmasını istemiyorum.Birini hesap çalmasını nasıl engelleyebilirim?

Hub sunucumda sadece cakmalobide register var ve diğerlerinde olup uğraştırmasını istemiyorum.Birini hesap çalmasını nasıl engelleyebilirim?
Sadece çakma lobi sunucusuna Authme koy. Zaten sunucular bağlıysa hesap çalınma gibi durum olmaz. Mantıken Faction sunucusuna girmek için zaten çakma lobi sunucusundan geçmek zorundadır.

Yani ben denedim bizim arkadaşın hesabıyla girilebiliyor loginsiz.[DOUBLEPOST=1487437683,1487437594][/DOUBLEPOST]Her girdiğinde cakmalobiye atmıyor ayrıca.

Yani ben denedim bizim arkadaşın hesabıyla girilebiliyor loginsiz.[DOUBLEPOST=1487437683,1487437594][/DOUBLEPOST]Her girdiğinde cakmalobiye atmıyor ayrıca.
Bungeecord ayarlarında "force_default_server: false" yerini "force_default_server: true" şeklinde değiştir. Çakma lobide başlayacaktır hep.

Sadece, Çakma Lobiye AuthMe koyarsan sadece lobide kayıt olunur,giriş yapılır ve diğer sunucularda giriş yapılmaya gerek kalmaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl