Çözüldü Hub bir sunucu açmaya karar verdim nereden başlamalıyım yardım eder misiniz?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan BerkeDenix
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 850
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

BerkeDenix

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
1
Minecraft
Denix_w
Hub bir sunucu açmaya karar verdim nereden başlamalıyım bilmiyorum çok fazla form vs. okudum az buz bir bilgiye sahibim yol gösterir misiniz?

Öncelikle hiçbirşey bilmiyorsanız bir paket yaptırmalı ve kaliteli bir ekip oluşturmalısınız.Daha sonrasında vds vs. geliyor.

Hub bir sunucu açmaya karar verdim nereden başlamalıyım bilmiyorum çok fazla form vs. okudum az buz bir bilgiye sahibim yol gösterir misiniz?
kaliteli bir vds bulun sonrasında bungeecord hakkında bilgi sahibi olun oradan survival veya skyblock yapmak istiyorsanız aktarmayı halledin illaki detaylı bir araştırma sahibi olmak için youtubedan başlangıç eğitimi alabilirsin

1-)Kesinlikle paketi kendin yapmalısın yoksa 1 ay sonra kendini başlangıçta bulursun ekibe bulaşmanı önermem şuan alıcaksan hazır paket al ıvır zıvırla uğraşmamak için ama o pakete kendi pluginlerini entegre etki farklı olsun yapıcaksan.

2-)Hub sunucu şahsen öyle pat diye açılmaz kemik kadro toplamadan açsan ne açmasan ne birde yaz ayı gelmediği için ne kadar kitle toplayabiliceksin?

3-)Tek sunucu üzerinden git P2W olmadan gelirini topla ona göre yatırımlar yap farklı ol daha sonra 1 oyun modu daha ekle daha sonra 1 oyun modu daha bence hub olmak için rahat 7-8 ay aktif olman lazım en az şahsen ben öyle yapardım yapacağımda.

4-)Mc market, spigot gibi yerlerden eklentileri araştırıp veya kurulumlara bakıp fikir sahibi olarak kendinde ekleyip güzel sunucu türleri ortaya çıkartabilirsin.

5-)Türk değil ünlü yabancı sunucuları örnek al, harita,eklenti vb.

Discord adresiniz nedir bana ulaşırmısınız bir şeyler soracagım size

En büyük tavsiyem size alıntı bir map ile paketle bu işe başlamayın uzun süredir yoktum bırakmıştım fakat hemen hemen her sunucu aynı gerekirse geç başlayın fakat herşeyinizi bilginiz var ise yapmak ve ya yaptırmanızı tavsiye ediyorum diğer türlüsü paranıza yazık olucaktır .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl