HUAWEİ BİTİYOR! SATIŞLARI %40 DÜŞTÜ

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Minezoid
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 610
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Minezoid

oyna.minezoid.com
Elmaslar
1.017

Discord:

Minezoid#4994

Huawei telefonların satışları hızlı bir şekilde düşüşe geçiyor bundan dolayı mıdır bilinmez ama A-101 ve Bim marketlerinde 2 haftadır farklı telefon markalarını satışa sundu Huawei Honor fiyatlarında 200 300 tl düşüş var bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz sizce huawei marka veya alt markası honor bir marka telefon alınır mı ? fiyat segmentine göre iyi fakat android olayını biliyorsunuz işte durum ortada

Bana kalırsa 1-2 ay boyunca düşüş devam ederse büyük bir indirimle ellerinde kalan telefonları satıcaklar

Huawei'den konuyla ilgili şöyle bir açıklama gelmişti ''Satışlarımız %40 düştü ama 2020 de bomba gibi geliyoruz''

Huawei birşey olmaz sorun yok :))

Android Open-Source olduğu için kendilerine göre bir işletim sistemi çıkartacaklardır, dedikleri gibi 2020 de bomba gibi geliyorlar :D

Satışlarda edindiği sıralamaya tekrar ulaşabileceklerini zannetmiyorum

Kanaatimce Android olayı yüzünden millet almıyor, işletim sistemi değişirse yine aynı rakamları bulacağına inanıyorum.​

Bir anda kararlı bir işletim sistemi oluşturmaları çok zor, illa ki açıklar olacaktır zamanla bu açıkları kapatarak kararlı hale sokacaklardır. Öte yandan apple gibi büyük bir şirketin iphone x kuyruğuna powerbank dağıtıp büyüklüğünü göstermiş bir şirket bu, bu kadar çabuk batacaklarını hiç sanmıyorum. İşletim sistemine gelirsek telefon tasarımları gerçekten mükemmel, işletim sisteminde de bunu gösterebilirlerse zamanla gerçekten iyi bir işletim sistemi oluşturabileceklerine inanıyorum.

Azıcık konularımı okuyun püğh :D Boşuna mı açıyorum?

kendi uğraştıkları android sistemlerini çıkardıklarında tekrar düzelecektir. Korkma :d

Androidde hiçbir sıkıntı yok tamamen yanlış algıdan dolayı insanlar almıyorlar. Güncelleme destegide sürüyor. Alsam yine huawei.

Hiç bir firma kolay kolay bitiş çizgisine girmez bitiş çizgisine varana kadar bir çok şey deneyecektir bunlardan indirim ve kendi işletim sistemlerini yapma gibi olaylarda dahildir.

Xiaomi bu kadar az reklam bütçesiyle çok hızlı yükseliyordu zaten birde huawei patlayınca tam oldu yükselişten inmezler artık.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl