Sol Reklam

HTML'e nereden başlanmalı?

KeremBeyy

Zombi Geldi, Beni Yedi
Elmaslar
125
Puanlar
6.880
Yer
Ankara
Minecraft
KeremBeyyy

Discord:

furkann.sr

Evde boş zamanlarımda HTML öğrenip site yazmak istiyorum. (minecraft webscript - blog sitesi - takımlar için satış sitesi gibi.)
Bunun için nereden başlamam gerekir? Hangi eğitim setini önerirsiniz? (Ücretli veya ücretsiz farketmez)

Frontend Developer olarak Udemy'den aldığım herhangi bir eğitim setinden adam akıllı faydalandığımı düşünmüyorum. Bütün her şey internette ücretsiz olarak öğrenebileceğin şekilde var. Eğer videolu olarak arıyorsan FreeCodeCamp'in HTML ve CSS videolarına bakabilirsin. Eğer aşırı detaylı öğrenmek istiyorsan da MDN'in dökümanlarını okuyabilirsin. Takıldığın yer olursa Discord'dan bana ulaşabilirsin.

Frontend Developer olarak Udemy'den aldığım herhangi bir eğitim setinden adam akıllı faydalandığımı düşünmüyorum. Bütün her şey internette ücretsiz olarak öğrenebileceğin şekilde var. Eğer videolu olarak arıyorsan FreeCodeCamp'in HTML ve CSS videolarına bakabilirsin. Eğer aşırı detaylı öğrenmek istiyorsan da MDN'in dökümanlarını okuyabilirsin. Takıldığın yer olursa Discord'dan bana ulaşabilirsin.
Şimdi tek tek dediklerinizi araştırarak işe başlıyorum, teşekkürler.

Yeni başlayacaksan BTK Akademi öneririm. Devletin birçok alanda ücretsiz verdiği bir kurs, hocaların sade ve açıklayıcı anlatımları oluyor.
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Neden altınlarını Discord sunucumuzda kazmıyorsun? TIKLA VE KATIL!
Yukarı