HTMl Web Hosting Sitesi & Kodlu Site Açma

clipsocore

Bir Kömür Göründü Kaptanım!
Elmaslar
55
Merhaba,
Bugün Sizlere Web Hosting Sitesi Açmayı Ve Verdiğim Web hosting Sitesini kurmayı öğreteceğim.

1- Verdiğim arvişin içinden host-master olan dosyayı alıp masaüstüne bırakıyoruz

sa.PNG

2-host-master dosyasıının içindeki dosyaları githuba yüklüyoruz.
ds.PNG

3- Sonra
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
ye girip bir web site projesi açıyoruz.
kj.PNG

4- Githubdan projenin yapımcısı/projenin adı nı kopyalıyoruz.Sizde Gözükeni kopyalıcaksınız.

i.PNG

Glitch deki tools a tıklıyoruz. ve Git Import yazan yere tıklıyoruz.
s.PNG

Ve Import from Github tıklayım github a yüklediğimiz web hosting projenin yapımcısını/projenin adını yazıyoruz ve veriler yükleniyor. Yüklendiğinde Glitch deki projenin adını goggle yazıp sonra glitch.me ekliyoruz ve hazır!

saas.PNG

Moderatör tarafından düzenlendi:
Dosya Şifresi: www.mc-tr.com

Son Kullanın Tarihi: 31 Mayıs 2027

İzinli Ülkeler: Turkey, Azerbaijan

İzinli Cihaz Türü: iPhone , iPad , Android , BlackBerry , Other Mobile

Koruma Derecesi: En Yüksek

Engellenen siteler: * , *.com

QR Kod:

ds.PNG

Son düzenleme:
Virüs falan yok. Mod istiyo diye virüstotal ekliyorum

Son düzenleme:
Scriptin warez olmadığını nerden bilebiliriz? Ek olarak virüs Total nerde ekliyorum deyip eklememişsin.

VirüsTotal oldu ama hiç bilgim yok
@akıner

dsa.PNG

Scriptin warez olmadığını nerden bilebiliriz? Ek olarak virüs Total nerde ekliyorum deyip eklememişsin.
script değil, tema. ayrıca colorlib tarafından sağlanmış lisanslı ve ücretsiz.

Aradan hayli zaman geçse bile oldukça işime yarayan bir konu oldu ki gerçekten ne kadar teşekkür etsem de az kalır. Emeğinize sağlık ☺ ☕

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl